Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

"Καταγγελία για τις εξετάσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές"


"Σήμερα ο παράδεισος του βύσματος στο 401 στις υγειονομικές εξετάσεις για την εισαγωγη στη σχολη ευελπίδων.Κοπέλα που προχτές την είχαν απορρίψει γιατί ήταν 7 ολόκληρα κιλά παραπάνω...


σήμερα την πέρασαν γιατί είπαν πως τα έχασε.Δεν χρειάζεται να τρέχει κανένας στα κέντρα αδυνατίσματος πλέον,μπορεί η συγκεκριμένη κοπέλα να μας πεί το μυστικό του αδυνατίσματος.Βέβαια σήμερα είχε και την καθοριστική συνδρομή της αδερφής της,η οποία είναι ήδη στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων.Είναι απλά τραγικό τα περισσότερα παιδιά να τα βάζουν ανα 15 μέσα και τ!
ην συγκεκριμένη κοπέλα να την βάζουν μόνη της.Είπαμε ρε παιδια μέσον αλλά όχι και τόσο απροκάλυπτα.Κύριε Βενιζέλο εμείς που δεν θέλουμε να βάλουμε κάποιο βύσμα είμαστε καταδικασμένοι στην αποτυχία?Γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα,'οπως και τα άλλα βύσματα που ήταν σήμερα στο 401 θα πάρουν την θέση κάποιου που αξίζει να περάσει.Και οι αξιοματικοί που ήταν εκεί μέσα που το παίζαν άγριοι και που μιλούσαν άσχημα στα παιδία,μπροστά στα βύσματα καθόταν προσοχή.Πραγματικά σήμερα αηδίασα."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------

"το θέμα για εμένα δέν είναι το γεγονός οτι ΕΚΠΛΗΞΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΥΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
,το αντιθετο μάλιστα θα ήθελα να το ακούσω στις ειδήσεις.


για εμένα περισσότερο με απασχολεί η ρατσιστική πλευρά του θέματος για 7 κιλά αλλα και 70 να ήταν πάλι αδικαιολόγητο θα μου φαινόταν εφόσον στην ουσία πρόκειται για μία πλέον καθαρά δουλειά απλού δημόσιου υπαλλήλου.

αν ήταν έτσι δέν θα πήγαινα γυμναστήριο για να δώ καλογυμνασμένες γυναίκες αλλά θα γινόμουν μόνιμος."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
------------------------------------------------------------------------------------

"Ο αναγνωστης που διαμαρτυρηθηκε οτι σε 2 μερες δε χανονται 7 κιλα, καλα θα κανει να μαθει οτι πριν απο αγωνες πολεμικων τεχνων οι αθλητες μπορουν να χασουν ως και 5 κιλα σε μία ώρα. Πριν κάθε αγώνα. Πολλοί χάνουν και περισσότερα.
Δεν είναι θαύμα, απλά είναι ένα σύστημα συνδιασμού βαριών μονομένων ρούχων και απιστευτα εξωσθενωτικης γυμναστικης, μαζί με την αφύδρωση του σώματος.
Σε εκπομπη στου ΣΚΑΙ πριν λιγους μηνες για τις αντιξοες συνθηκες που βρισκονται διαφοροι ανθρωποι, ενας ισραηλινος κομμαντο ετρεχε σε διαδρομο επι μια ωρα και εχασε εντεκα (11) κιλά πριν του αρχίσουν τα τεστ.
Προσωπικά σε μία εβδομάδα με μία δίαιτα 2000 θερμίδων έχασα 7 κιλά πριν μερικούς μήνες.
Επειδή οι περισσότεροι άσχετοι έχουμε συνηθίσει να κάνουμε γυμναστική μόνο περπατώντας από το αμάξι ως τον καναπέ με τον φραπέ στο χέρι, δε σημαίνει ότι είναι ακατόρθωτο.
Και όλα αυτά χωρίς καν να αναφέρω τη χρήση χημικών ουσιών. Αν μπουν κι αυτές στη συζήτηση, μιλάμε για διπλάσιες απώλειες βάρους.
Μία ταχεία δίαιτα, σε συνδιασμό με πολύ ελαφρύτερο ρουχισμό, μία διαφορετική κλίση πάνω στη ζυγαριά, χωρίς παπούτσια, μπορούσε να της κόψει πολύ περισσότερα από 7 κιλά της κοπέλας που ανέφερες.
Το πρόβλημα είναι να κρατήσεις το βάρος κάτω για πολύ καιρό :)"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook