Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ένταση και επιμονή στην εφαρμογή του κυβερνητικού έργου σύστησε ο Παπανδρέου


ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - KAI META TOΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ... ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ο Γιώργος Παπανδρέου, παρά το ότι βρισκόμαστε εν μέσω θέρους με την καλοκαιρινή ραστώνη να πλανάται στην ατμόσφαιρα, ζήτησε από τους υπουργούς της κυβέρνησής του ένταση και επιμονή στην εφαρμογή του κυβερνητικού έργου...



...Ο Γ. Παπανδρέου, πάντως, αναγνώρισε ότι τα μέλη της κυβέρνησης έχουν ήδη εργαστεί σκληρά και ότι δικαιούνται κάποιες μέρες ξεκούρασης. "Είναι απαραίτητες και όχι απλώς τις συνιστώ, αλλά τις απαιτώ από όλους σας χωρίς ενοχές".

Είμαστε, τόνισε ο πρωθυπουργός, στο σωστό δρόμο, μπροστά από τα χρονοδιαγράμματα και θα διαψεύσουμε όσους ποντάρουν στην αποτυχία μας, ενώ αναφέρθηκε εμμέσως στη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι "αφήνουμε όσους μας οδήγησαν εδώ να σφιχταγκαλιάζονται με το καταδικασμένο παρελθόν τους" και πρόσθεσε πως "ότι και να λένε το μνημόνιο είναι η ταφόπλακα της διακυβέρνησής τους" και των "εγκληματικών", όπως τις χαρακτήρισε, πολιτικών τους.


Ο Γ. Παπανδρέου συνεχάρη τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος, όπως τόνισε, συνέβαλε με την εμπειρία του και τις νομικές του γνώσεις στη διαμόρφωση του πλαισίου για την παραγωγή μεγάλων έργων με διαφανή τρόπο.





Share on Facebook