Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

"Κρυφά μυνήματα στην τηλεόραση;"


"Στις 2.16, πρίν από λίγο δηλαδή. Εκεί που έβλεπα ΑΝΤ1 τους στάβλους της εριέτας ζαίμη πέρασε από την οθόνη για κλάσματα του δευτερολέπτου ένα μπλέ φόντο που είχε στη μέση το λογότυπο του ΟΤΕ ..... Και μετά από λίγα δευτερόλεπτα άλλο ένα μαύρο φόντο που δεν διέκρινα τι έλεγε .... Είχα ακούσει στο παρελθόν για τέτοια κόλπα στην Αμερική που στέλναν μυνήματα που λειτουργούσαν στο υποσυνηδητο ... Μήπως είναι κάτι τέτοιο ?????"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------
"ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ; ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΥΧΝΑ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ;"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------
"Το είδα και εγώ αυτό με τον ΟΤΕ στη εκπομπή των στάβλων. Αυτά τα περί πειραμάτων για διαφημίσεις εν μέσω εκπομπών είχαν διάρκεια τόσο μικρή, ώστε ο εγκέφαλος δεν προλαβαίνε να το επεξεργαστεί και υποτίθεται ότι καταγραφόταν κατευθείαν στο υποσυνείδητο. Άρα για να το προλάβαμε να το είδαμε δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ίσως, επειδή πρόκειται για επανάληψη, να έκαναν συρραφή τα δυο κομμάτια της σειράς, στο ενδιάμεσο των οποίων να προβλέπονταν διαφημίσεις όταν πρωτοπροβλήθηκε. Σε κάθε περίπτωση αποκλείω \"έμμεση\" διαφήμιση."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
---------------------------------------------------------------------------------
"H άλλη καρτέλα ήταν από το Ant1 Prime Series. Το να υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα από το μάστερ του σταθμού δεν του πέρασε του φίλου αναγνώστη; Λες και αν θέλανε να διαφημίσουν τον ΟΤΕ ή τις σειρές του Prime Series με αυτό το τρόπο, δεν θα το έκαναν στα προγράμματα που έπαιζαν σε πρώτη προβολή, διάλεξαν τώρα τη ζώνη με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στις 2 το βράδυ.. Είπαμε να είμαστε καχύποπτοι, όχι κι έτσι!!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------
"Προφανώς ο φίλος αναγνώστης δεν έχει βάλει ακόμα ψηφιακό δέκτη και του περνάνε υποσυνείδητα να βάλει conn-x..
Γρήγορα για τον ψηφιακό δέκτη.. κινδυνεύει χαχαχα"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook