Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς ασχολείται με άλλα...


"Είδαμε διαμαρτυρία Δημότη Κηφισιάς και την μεταφέρουμε όπως την είδαμε γιατί το ενδιαφέρον του Δημάρχου σταματάει αλλού. Στην οδο Χαριλάου Tρικουπη στην Κηφισιά, απέναντι ακριβώς από το σούπερ μαρκετ Θανόπουλος και δίπλα από το περίπτερο (στην πλευρά ανόδου), υπάρχει μια.....

παρατημένη ξύλινη κατασκευή (σημ:σαν περίπτερο που καταλαμβάνει όλο το πεζοδρόμιο), η οποία είναι τοποθετημένη σε βάση επάνω στο πεζοδρόμιο εδώ και περίπου ένα χρόνο, χωρίς να χρησιμεύει σε κάτι.!...

Το συγκεκριμένο κατασκεύασμα πιάνει όλο το πεζοδρόμιο, αφήνοντας περίπου 30 εκατοστά κενό, ώστε αν θέλεις να διασχίσεις το πεζοδρόμιο πρέπει να κατέβεις στο δρόμο. Αν εχεις καροτσάκι με παιδάκι πρέπει να κατεβείς στη λεωφόρο.

Κατά τις νυχτερινές ώρες επειδή ο φωτισμός είναι ελλιπής και πίσω ακριβώς υπάρχει πλατεία ,άρα ησυχία, μέσα σε αυτή την κατασκευή αλλά και στο πίσω μέρος αυτής συχνάζουν κατά διαστήματα άτομα που κάνουν χρήση ναρκωτικών με κίνδυνο κατα την διάρκεια της ημέρας όπου παίζουν παιδάκια να κινδυνευουν να τρυπηθούν με κάποια χρησιμοποιημένη βελόνα.

Το πεζοδρόμιο αυτό ανήκει στον Δήμο Κηφισιάς ο οποίος παρά τις επιστολές διαμαρτυρίας που έχουμε στείλει ώστε να μεριμνήσει για την απομάκρυνση της παρατημένης κατασκευής, δεν έχει ακόμα φροντίσει για αυτό!

Αγαπητέ Δήμαρχε ευχαριστούμε για τους ποδηλατοδρόμους (σημ: αυτοί είχαν ένα καλό κοστολόγιο), αλλά χρειαζόμαστε να περπατάμε στο πεζοδρόμιο με ασφάλεια, εμείς και τα παιδιά μας!

Απομακρύνετε επιτέλους αυτό το παράνομα εγκατεστημένο αίσχος!

Τι περιμένετε δηλαδή? Να το κάνετε την προεκλογική περίοδο η ποτέ?"

Αναγνώστης

Share on Facebook