Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

"Πρέβεζα:Αγανακτισμένος επαγγελματίας οδηγός"


"Θα μπορούσε καποιος υπεύθυνος να μας πει γιατι αυτες οι αλλαγες δρόμων στη θεση πευκακια .
Και αν παραμεινει ετσι τι εξυπηρετεί που και οι δυο δρομοι (Αντιτανων ,Μ.Μποτσαρη) εχουν την ιδια κατευθυνση ;;;;
Αποτελεσμα ειναι πολλοι να μην... σέβονται τη νεα σήμανση και με τσαμπουκα να εισέρχονται αναποδα μιας και για να φτασει καποιος στην περιοχη αυτη απο την πλευρα του νοσοκομειου πρεπει να περασει απο το θεοστενο και διπλης κατευθυνσης της πυροσβεστικης και ετσι γινετε ενα κυκλοφοριακο χαος με πολλους εκνευρισμους.
Αληθεια ποιος το σκέφθηκε αυτο το μεγαλειώδες εργο,οι υπηρεσίες του δημου;;;
Αντι να εξυπηρετούν τα αυτοκινητα δεν καταλαβαινουν οτι με τετοιες ενεργειες το αποτελεσμα ειναι αρνητικο.Ασε που μεσα εκει στα στενα γινετε το ελα να δεις απο τα παρκαρισμενα αυτοκινητα ειδικα στη Μ.Μποτσαρη οπου παρκαρουν και απο τις δυο πλευρες ακομη και πανω σε στροφες.Αληθεια εχετε δει εσεις ποτε αστυνομευση εκει;;;Πρεπει οποσδηποτε ολοι αυτοι οι ανεγγεφαλοι να βαλουν το αυτοκινητο τους εξω απο το σπιτι τους αγνοώντας το κόλλημα που προκαλουν.Οι δημοτικη αστυνομια εχει πατησει ποτε το ποδι της εκει; καλα δεν λεμε για την τροχαία αυτη παει για κλείσιμο μιας και εχουν μεινει ελαχιστοι.Στην Αντιτανων υπαρχουν μονα ζυγα τα σέβεται κανενας;;;
Γενικα ομως θα παρατηρήσει καποιος οτι το ιδιο σκηνικό επικρατει σε ολη την πολη ...μπαχαλο κυριοι υπευθηνοι.
Να βλεπεις αυτοκινητα να εισερχονται αναποδα στην Τσαλδάρη απο το τσαβαλοχωρι οπου καποτε πριν γεινει ενα νεοχτυστο υπηρχε απαγορευτικο .Καποια στιγμη φοβαμαι θα γεινει κανενα μπαμ ... και τοτε να δω τι θα λενε ,ποιος θα φτεει που δεν υπαρχουν πινακιδες στους δρομους.
Καποτε λεγαμε οτι τα ντιλιβερι πανε σαν τρελα στους δρομους ,μα τωρα ολοι σχεδόν πανε οπως τους γουσταρει παρκαρουν οπου θελουν ...(βλεπε στροφη φρουραρχειου) κορναρουν οποτε θελουν ...και κανεις μα κανεις δεν κανει τιποτα να σταματησει αυτο το κακο.
Επιτελους οι αρμοδιες υπηρεσιες πρεπει να δραστηριοποιηθούν.Καλα δεν λενε μερικοι οτι χρειαζετε βουρδουλας...!!!
Ενας αγανακτισμένος επαγγελματιας οδηγος."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook