Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Η Ατζέντα της Ημέρας


09:00: Στο υπουργείο Μεταφορών, συνεδρίαση της Επιτροπής Μεγάλων Έργων και Υποδομών, για τον συντονισμό των έργων και την επίλυση προβλημάτων που παρουσιάζονται.

10:30: Στην Ελευσίνα, επίσκεψη του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στη βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών και την 1η ΕΜΑΚ, όπου θα έχει συνάντηση με τους πιλότους και τους τεχνικούς των πυροσβεστικών αεροσκαφών, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τα μέτρα και την επιχειρησιακή ετοιμότητα για...

την θερμοπυρική περίοδο που διανύουμε.

11:30: Συνάντηση πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις (αεροδρόμιο Λάρνακας).

12:00: Στο υπουργείο Εργασίας, συνέντευξη Τύπου της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

12:00: Στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, συνέντευξη Τύπου της υπουργού Τίνας Μπιρμπίλη, για την παρουσίαση των δασικών χαρτών της Αττικής.

12:00: Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23), συνέντευξη Τύπου του αντιπροέδρου της «Δράσης», Τάσου Αβραντίνη, όπου θα ανακοινωθεί Δημοτική Κίνηση η οποία θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις προσεχείς εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων.

13:00: Στα γραφεία του ΣΥΝ, συνάντηση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με την Ένωση Πυροσβεστών Αττικής.

13:10: Άφιξη πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στο Τελ Αβίβ.

17:00: Συνάντηση πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Shimon Peres (Προεδρικό Μέγαρο Ισραήλ).

18:15: Συνάντηση πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον Πατριάρχη της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και πάσης Παλαιστίνης, Θεόφιλο Γ'.
Θα ακολουθήσουν δηλώσεις (Πατριαρχείο).

19:15: Προσκύνημα πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στον Ναό του Παναγίου Τάφου.

20:00: Συνάντηση πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με το προεδρείο του Σωματείου Ελλήνων Επιζώντων Ολοκαυτώματος (Ξενοδοχείο King David)

21:00: Σχήματα από την ελληνική μουσική σκηνή, με ελληνικό και ξένο στίχο, θα φιλοξενηθούν στη σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «Διακοπές στο Γκάζι. Κάθε βράδυ μουσική, κάθε βράδυ μια γιορτή», που έχει προγραμματιστεί από τις 19 μέχρι τις 31 Ιουλίου 2010, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).
Συγκεκριμένα, από σήμερα έως τις 23 Ιουλίου, θα πάρουν μέρος οι μπάντες: KleinMein, Ασορτί και Funkey, The Callas, Lumiere Brother, His Majesty the King of Spain και Νεφέλη Λ., Lexicon Project, Joanna Drigo και Ισμήνη Πεπέ, Tango with Lions, Leon, Jack shirt και Egg hell με τραγούδια ποπ, φανκ, τζαζ, ρέγκε και ντίσκο.

21:00: Αθηναϊκό Φεστιβάλ-Θέατρο "Δόρας Στράτου"-Συναυλία με το Λουκιανό Κηλαϊδόνη.

21:00: 4o Αθηναϊκό Φεστιβάλ στο Αττικό Άλσος-"Η Αληθινή Απολογία του Σωκράτη", από το θέατρο Τέσσερις Εποχές με τους Γιάννη Μόρτζο, Γιούλη Ζήκου, Ανδρομάχη Παπαδοπούλου, Μύρων Βογιατζή.

ΣΗΜΕΡΑ

-Τα Ιωάννινα επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαρας.

-Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει η διυπουργική επιτροπή αποκρατικοποιήσεων, προκειμένου να εξετάσει την πρόταση της τράπεζας "Πειραιώς", για την εξαγορά του πακέτου, που κατέχει το δημόσιο στην "Αγροτική" και το "Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο".

-Απέχουν σήμερα από τα καθήκοντά τους και οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά, συμμετέχοντας στην πενθήμερη απεργία των συναδέλφων τους από όλη τη χώρα, που ξεκίνησε τη Δευτέρα, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για το ΕΣΥ, το οποίο ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

-Αρχίζει σήμερα από τον ΟΑΕΔ η καταβολή τμήματος του εφάπαξ ποσού κοινωνικής ενίσχυσης για το έτος 2010 στους ανήκοντες στο Τακτικό και Εποχικό προσωπικό των Σημερινών Εργοδοτών ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ε, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΛΟΙΑ Α.Ε, καθώς και στους εργαζομένους στην OLYMPIC CATERING A.E

Share on Facebook