Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Βουλευτίνες σε καυτό ηµερολόγιο Σέξι φωτογράφηση τις έφερε στα έδρανα


Στις εκλογές του περασµένου Μαΐου, οι γυναίκες κέρδισαν περισσότερες έδρες από ποτέ στο Κοινοβούλιο. Και για να προωθήσει τα νέα αστέρια του, ένα τσεχικό κόµµα αποφάσισε να τους κάνει µια ιδιαίτερη διαφήµιση, δίνοντας έµφαση στη σεξουαλικότητά τους.
Το Κόµµα των Δηµοσίων Υποθέσεων, που....

διαθέτει συνολικά 24 έδρες, κυκλοφόρησε στην αγορά ένα ηµερολόγιο του 2011, µε φωτογραφίες κορυφαίων στελεχών του. Από αυτές ξεχωρίζουν τέσσερις βουλευτίνες, οι οποίες µόλις ορκίστηκαν και δεν είχαν απολύτως κανένα πρόβληµα να ποζάρουν ηµίγυµνες.

Η Κατερίνα Κλάσνοβα, αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου, φωτογραφήθηκε για τον Ιανουάριο ξαπλωµένη στο κρεβάτι, φορώντας µία λευκή ροµπ ντε σαµπρ και έχοντας για συντροφιά ένα σκύλο. Η Κριστίνα Κότσι, επικεφαλής διαπραγµατεύσεων του κόµµατος, φωτογραφήθηκε για το Δεκέµβριο. Με τα γυαλιά της, µαύρες ψηλές κάλτσες που κάνουν αντίθεση µε τους γυµνούς µηρούς της και την τιράντα του νυχτικού να γλιστράει στους ώµους, είναι βέβαιο πως έκανε αίσθηση. Αλλά και οι Λένκα Αντρίσοβα, Καρολίνα Πίκε και Μαρκέτα Ρίντοβα έδωσαν το προσωπικό τους στυλ.

Το πικάντικο ηµερολόγιο, το οποίο εκδόθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, αποτελεί, όπως σηµειώνει η «Wall Street Journal», σηµάδι των καιρών στην Τσεχία.

Share on Facebook