Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

"Παράπονα από τους μαθητές των ΕΠΑΛ"


"Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο παράπονο εκ μέρους πολλών μαθητών που φοιτούν στα ΕΠΑ.Λ . Είμαι μαθητής ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Α)-φέτος έδωσα πανελλήνιες. Όπως είναι γνωστό σήμερα αναρτηθηκαν οι βαθμολογίες των μαθητών των Ενιαίων Λυκείων και των μαθητών ΕΠΑ.Λ Ομάδα Β. Κανείς όμως δεν ενδιαφέρθηκε και για άλλους 12.000 μαθητές των ΕΠΑ.Λ Ομάδα Α και για το πότε θα βγούν τα αποτελέσματα τους!!! Η μόνη ανακοίνωση η οποία υπάρχει είναι "μέχρι τις 12 ...
Ιουλίου". Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ανακοινωθούν αύριο-Τετάρτη (το θεωρώ αδύνατον), την Πέμπτη (το θεωρώ επίσης αδύνατον επειδή ψηφίζετε το Ασφαλιστικό και είναι ημέρα απεργίας), την Παρασκευή ή την Δευτέρα. Σαφώς αν τα αποτελέσματα αφορούσαν τους μαθητές των Ενιαίων Λυκείων θα ξέραμε μέχρι και την ώρα!!!

Η τεχνική εκπαίδευση ήταν και θα είναι παραμελημένη σε αυτή τη χώρα! Όταν οι ίδιοι οι υπεύθυνοι των σχολείων *δημόσιοι υπάλληλοί οι οποίοι θα ευχόταν να ήταν σε κάποια παραλία*, σου λένε να περιμένεις και να απεθυνθείς στα ΜΜΕ, ε τότε αυτό το κράτος πάει ακόμη πιο πίσω!"

ΜΑΘΗΤΗΣ



Share on Facebook