Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Τρομοκρατική δολοφονία με "μήνυμα" προς όλους τους δημοσιογράφους!


Οι δολοφονίες "ενοχλητικών" δημοσιογράφων δεν είναι πράγμα άγνωστο. Ειδικά σε χώρες τριτοκοσμικές, οι απαγωγές, ξυλοδαρμοί και εκτελέσεις δημοσιογράφων βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη. Αρκεί κανείς να googlάρει τις λέξεις "δολοφονία δημοσιογράφου" για να βρεθεί αντιμέτωπος με τη συγκλονιστική πραγματικότητα. Ενδεικτικά, από τις αρχές του έτους στην Ονδούρα έχουν δολοφονηθεί 9 δημοσιογράφοι, στο Μεξικό άλλοι 9 (σύνολο 64 από το 2000), στις Φιλιππίνες...
μόνο το 2009 δολοφονήθηκαν 38 δημοσιογράφοι. Ο φόρος αίματος του δημοσιογραφικού λειτουργήματος είναι βαρύς, η λίστα των θυμάτων συνεχώς μεγαλώνει και σε αυτήν προστέθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο Σωκράτης Γκιόλας.
Μπορεί η αστυνομία να μη θεωρεί το εν λόγω χτύπημα "τρομοκρατικό", αλλά πρόκειται για μια πράξη - μήνυμα καθαρής τρομοκρατίας με θύμα τον Σωκράτη Γκιόλα και αποδέκτες όλους τους Έλληνες δημοσιογράφους, που επιθυμούν να υπηρετήσουν την αλήθεια κόντρα στα συμφέροντα, στη διαπλεκόμενη διαφθορά, στη μαφιόζικη παρασιτική ολιγαρχία. Κόντρα σε όλα αυτά που τυραννούν το λαό και τον τόπο.
Η εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλα φανερώνει και κάτι ακόμα: την πλήρη κατάρρευση του πολιτικού μας συστήματος και την άρδην μετατροπή της Ελλάδας σε μια τριτοκοσμική αποικία - μπουρδέλο, όπου οι Βαρώνοι της ολιγαρχίας ορίζουν όχι μόνο τον τόπο αλλά και τις ζωές των ανθρώπων.
Είναι υποχρέωση όλων των Ελλήνων δημοσιογράφων να βρουν τρόπο να δημοσιοποιήσουν ό,τι έχουν στα συρτάρια τους, έστω και ανώνυμα. Είναι υποχρέωση όλων μας να υπηρετήσουμε την αλήθεια, τιμώντας έτσι τη μνήμη του δολοφονημένου συναδέλφου μας, προστατεύοντας παράλληλα τις ζωές μας και υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον.
Μόνο το άπλετο φως μπορεί να διαλύσει τα σκοτάδια της τρομοκρατίας, μόνο το άπλετο φως θα μπορέσει να αφοπλίσει τους μελλοντικούς δολοφόνους, μόνο το άπλετο φως θα οδηγήσει (αναγκαστικά) τη Δικαιοσύνη στη σύλληψη των εκτελεστών του Σωκράτη Γκιόλα και στην παραδειγματική τιμωρία των ηθικών αυτουργών, όσο ψηλά ή χαμηλά κι αν βρίσκονται.
Όλοι μας πρέπει να πράξουμε το καθήκον μας τώρα, αλλιώς από το βαθύ σκοτάδι που έρχεται δεν θα καταφέρουμε να βγούμε ποτέ

http://www.blogpress-gr.blogspot.com/




Share on Facebook