Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ράπτορς για Τσίλντρες & Κλέιζα


Ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή στο δυναμικό του δύο πρώην NBAers, τους Τζος Τσίλντρες και Λίνας Κλέιζα. Αμφότεροι φέρονται να βρίσκονται στα υπ' όψιν των Ράπτορς.

Ο Νταγκ Σμιθ της Star του Τορόντο γράφει...



... στο blog του για τις σκέψεις των «Πτερόσαυρων» για το πού θα δώσουν το συμβόλαιο της mid-level exception, που για τη νέα χρονιά έχει οριστεί στα 4.6 εκατομμύρια ευρώ, άρα 2.8 εκατομμύρια ευρώ «καθαρά». Τα ονόματα των Τσίλντρες και Κλέιζα φέρονται να έχουν σημειωθεί στη λίστα της ομάδος, με τον αρθρογράφο του κειμένου να δηλώνει τη σαφή προτίμησή του για τον Λιθουανό φόργουορντ, για τον οποίο σημειώνει πως «υπήρξε ενδιαφέρον και πέρυσι, πριν οι Ράπτορς ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους κι εκείνος κατευθυνθεί στην Ευρώπη».

Τα 2.8εκ. ευρώ, πάντως, εξακολουθούν είναι λίγα μπροστά στα 5.5εκ. ευρώ που έχει λαμβάνειν ο «Τσιλς» από τον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά και μόλις λίγο περισσότερα από τα 2.3εκ. ευρώ του Κλέιζα σε περίπτωση που συνεχίσει στο «λιμάνι».

Όσο θα πλησιάζει η 15η Ιουλίου και το κλείσιμο του «παραθύρου» για να επιστρέψουν στο ΝΒΑ κι όσο οι ομάδες στην άλλη πλευρά του θα ψάχνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή να ακουμπήσουν τα λεφτά τους, είναι σχεδόν βέβαιο πως τα ονόματα των δύο θα εμφανίζονται μέρα παρά μέρα σε διάφορα σενάρια...

http://www.gazzetta.gr

Share on Facebook