Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Διαφορά ναι, χάσμα όχι!


Η επαφή που είχε ο Δημήτρης Γόντικας με τους εκπροσώπους του Βιλιάμ Γκαλάς, επιβεβαίωσε την διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για… χάσμα. Για την ακρίβεια, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, οι «πράσινοι» δίνουν στον...



παίκτη μέχρι 1,6 εκατ. ευρώ (χωρίς τα μπόνους) τη στιγμή που ο Γάλλος ρίχνει τις απαιτήσεις του στα 2 εκατ. ευρώ. Μια διαφορά που υπάρχει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί απαγορευτική.
Γι’ αυτό και δεν μπορεί ουδείς να κάνει λόγο για «ναυάγιο», αλλά φυσικά ούτε για «κλεισμένη» δουλειά.


Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή αναχώρησαν από την Ελλάδα, τονίζοντας όμως στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ότι θα τα ξαναπούν σύντομα.
Εδώ ακριβώς «κολλάει» και η ατάκα που χρησιμοποιούν από τον Παναθηναϊκό για την συνάντηση αυτή, λέγοντας επισήμως: «έγινε μια επαφή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε για μια δουλειά που χάλασε, ούτε για συμφωνία».



Να το σκεφτεί



Από εκεί και πέρα, σε ότι έχει να κάνει με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, οι «πράσινοι» είναι αλήθεια πως δεν θα έλεγαν όχι σε πιθανή πώλησή του. Όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αυτό πως ο διεθνής δεξιός μπακ δεν υπολογίζεται. Απλά, επειδή υπάρχει ήδη ενδιαφέρον γι’ αυτόν, του τονίστηκε ότι πρέπει να το σκεφτεί και σαφώς αν δεχτεί ο ίδιος την πρόταση, τότε ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα πει όχι.



Στις 10.200 οι ανανεώσεις



Όπως επίσημα ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας έφτασαν αισίως στις 10.200. Δηλαδή, μέσα σε μία μέρα 1.700 άνθρωποι θέλησαν να ανανεώσουν την… θέση τους στο ΟΑΚΑ. Αύριο είναι η τελευταία μέρα ανανεώσεων και στο «τριφύλλι» είναι σίγουροι πως η συγκεκριμένη διαδικασία τουλάχιστον θα φτάσει στα περσινά επίπεδα (11.000).


theplayer.gr

Share on Facebook