Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Σχετικά με "Να χαίρεστε την ελλάδα σας!!!"


"Aγαπημενο Τροκτικο,

Με αφορμη την αναρτηση του ομογενη απο την Αλβανια, τις απαντησεις που ελαβε απο αλλους αναγνωστες αλλα και με ενα συμβαν στην εργασια μου σημερα θα ηθελα να πω αρχικα στον ομογενη οτι το προβλημα του δεν ειναι θεμα Ελλαδος. Σε οποιαδηποτε χωρα...

της Ευρωπης και να παει και παλι θα του ελεξουν την εφορια και την μισθοδοσια του για να του δωσουν δανειο.Και αν αποκαλει τον εαυτο του ομογενη απο την Αλβανια, τοτε λαθος ειναι ο τιτλος που εγραψε "Να χαιρεστε την Ελλαδα σας", μαλλον θα ηθελε να γραψει "Να χαιρομαστε την Ελλαδα μας". Εν τελει οχι οποτε μας συμφερει μια χωρα ειναι ενταξει και οποτε δεν μας συμφερει δεν μας κανει.

Οι ανεδεστατοι αναγνωστες με τις απαντησεις της Ferrari, καλο ειναι να καταναλωσουν τη φαια ουσια τους στην αριθμητικη πραξη και στο πως θα αντιμετωπισουν τον κινδυνο της ανεργιας και του ασφαλιστικου τους παρα να καθονται και να γραφουν εξυπναδες του καφενειου. Ιδιαιτερα επισης καλο ειναι να διαβασουν τα παρακατω μπας και συνειδητοποιησουν με τι μπορει να ερθουν αντιμετωποι συντομα εξαιτιας της καταστασης που εφεραν τη χωρα μας οι πολιτικοι μας.

Ζω και εργαζομαι στην Αγγλια 18 χρονια, και σιγουρα δεν θεωρησα τον εαυτο μου ποτε μεταναστη. Απο την ημερα που η "λατρεμενη" χωρα μας μπηκε στο Διεθνες Νομισματικο Ταμειο (και ας μην ξεγιελιομαστε με προγραμματα στηριξης και αηδιες) αρχισα να αισθανομαι μεταναστης. Ακουσα απο Εγγλεζο και το ανεκδοτο "Τι να μας πεις και εσυ που απο εδω και περα μπορω να αγορασω τη χωρα σου με μια λιρα;"
Σημερα το απογευμα ετυχε πανω σε συζητηση να εχω μια πολιτικη διαφωνια με εναν συνεργατη μου σε σχεση με τον ορισμο της "Δημοκρατιας". Εξαγριωθηκα, παθιαστικα (ως γνησια Ελληνιδα) και βεβαια ο Κυριος για να με αποστομωσει μου απαντησε "Σιγα μην μου μιλησεις και εσυ για Δημοκρατια, η χωρα που διδαξε Δημοκρατια με την πιο διεφθαρμενη πολιτικη και τους πιο αχρηστους πολιτικους."
Για αυτο σας λεω Κυριοι, προσεχετε τι λετε και σε ποιον τα λετε και πως τα ξεστομιζεται. Δεν ξερετε ποια θα ειναι η καταληξη αυτης της καταστροφης που εχει ξεκινησει. Δεν ξερετε αν και εσεις χρειαστει καποια στιγμη να γινεται μεταναστες.
Το προβλημα μας στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι δυστυχως ουτε ο μεταναστης, ουτε ο δημοσιος υπαλληλος, ουτε οι τραπεζες, το προβλημα μας ειναι η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ, να χλευασουμε, να το παιξουμε εξυπνοι και ξερολες, πατριωτες, το τι θα πει το κομμα, το πως θα τη βγαλουμε καθαρη και ας κανουμε λαμογιες. Αρκετα λοιπον με τις εξυπναδες, ηρθε ο καιρος να ρωτησουμε τους υπευθυνους (πολιτικοι αδικαστοι) τι πηγε λαθος και επιτελους ας βαλουμε ενα χερακι ολοι μαζι για ενα καλυτερο και πιο σιγουρο αυριο.

Υ.Γ. Και για να μιν παρεξηγουμαστε, οταν λεω να βαλουμε ενα χερακι στα σιγουρα δεν εννοω να καταθεσουμε τον μισθο μας, η απλα να δεχτουμε να πληρωσουμε τις λαμογιες αλλων.Μπορουμε και αλλιως, για σκεφτειτε το λοιπον εσεις οι εξυπνοι που τοσο ευκολα απαντουσατε στην αναρτηση του ομογενη....για να δουμε θα βρειτε καποιον εξυπνο τροπο για να τερματισετε τη διαφθορα και να κανετε τους ευθηνοντες να πληρωσουν;"

Αναγνώστης

Share on Facebook