Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

"Είναι πασιφανές ότι ο Κορκονέας λέει ψέματα!"



"Ας τελειώσει η δίκη του, ας το κλείσουν μέσα για πάντα το κάθ@@@, γιατί εμείς που έχουμε παιδιά στην ηλικία του Αλέξανδρου διαβάζουμε/ ακούμε την απολογία του και θέλουμε να πάρουμε τις πέτρες στα χέρια μας να πάμε να τον βρούμε.
Θεέ μου, είναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ότι λέει ψέματα...
Και αυτός και η άλλη η κότα που ήταν μαζί του.
Κομπλεξικοί, αγράμματοι φασίστες ( και ΔΕΝ αναφέρομαι σε ΟΛΟΥΣ τους αστυνομικούς ) που ακόμα και οι συνάδελφοί τους τους φοβούνται.
Εχω ανηψιό αστυνομικό που μου λέει ότι ξέρει άπειρους τέτοιους νταήδες αλλά τίποτα δε μπορεί να γίνει, και να κάνεις καταγελία σε ανώτερο ότι έχεις επικίνδυνο συνάδελφο το μπελά σου θα βρεις γιατί ο άλλος δεν έχει απλά "δόντι" αλλά χαβλιόδοντα.
Και μην ξανακούσω καμια κλώσσα η κανέναν εξυπνάκια να λέει"Ε, και τι δουλειά είχε το δεκαεξάχρονο στα Εξάρχια" γιατί πραγματικά θα τον χτυπήσω.
Οσοι έχουμε συνομηλικα παιδιά και ζούμε στην Αθήνα ξέρουμε πολύ καλά ότι η δουλειά του δεκαεξάχρονου είναι να βρίσκεται στα Εξάρχια.
Γιαί εκεί συχνάζουν τα δεκαεξάχρονα.
Και η δουλειά της αστυνομίας ειναι να τα προστατευει.
Και όχι να κάνει τους γονείς, από το Δεκέμβρη του'08 και μετά, να τρέμουν όταν βγαίνει βόλτα το παιδί τους, μήπως και συναντήσει στο δρόμο του το Μπάτσο Με Τα Μεγάλα Α@@@@@α...."

ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ...





Share on Facebook