Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

"Μαύρα τα μαντάτα για τον τουρισμό!"


"Το Σάββατοκύριακο 10-11/07/10 έμεινα στο SPIROS STUDIOS στο Λυχνος Παργας μαζί με την παρέα μου κλείνοντας σε αυτα 6 δωμάτια και πληρώνοντας 40,00€ το δωμάτιο. Φεύγοντας την Κυριακή ζήτησα απο την κυρία να μου κλείσει αν είχε τα ίδια δωμάτια και για το Σαββατοκύριακο 17-18/07/10 αλλά δυστυχώς μου είπε ότι ήταν όλα κλεισμένα. Χθές επιχείρησα ...
να πάρω πάλι τηλέφωνο μώπως και κάτι έχει ακυρωθεί. Υπήρχαν βεβαίως δωμάτια αλλά αντι για 40,00€ μου ζήτησαν 60,00€. Σε ερώτηση πώς κατάφερε η τιμή να αυξηθεί 50% μέσα σε μία εβδομάδα η απάντηση που πήρα ήταν ότι έχουν το δικαιωμα να αλλάζουν όποτε θέλουν τις τιμές. Και εμείς έχουμε το δικαίωμα να μην ξαναπατήσουμε εκέι... Το ίδιο συνέβει και σε άλλο ξενοδοχείο της περιοχής όπυ κάθε φορά που τον έπαίρνα τηλέφωνο ανέβαινε η τιμή κατα 10,00€.
Καλό έιναι να μην προκαλούν και να βλέπουμε αναρτήσεις για δήθεν προβλήματα στον Τουρισμό, μη ζήτηση των δωματιών απο τους τουρίστες και μη στήριξη των παραθαλλάσιων περιοχών απο την ηπειρωτική Ελλάδα.
Ελεος πλέον απο τους τυχοδιώκτες που θέλουν μόνο να τα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν και να ζητάνε ότι τους λείπει κάθε εβδομάδα απο το πορτοφόλι."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ




Share on Facebook