Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

"Προς τον κ.Παυλόπουλο"


"ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ, ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ Κ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ,ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ...



ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΟΥΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ .ΕΚΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΕΝΟΧΟΥ ΣΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------------------------------------------


"θα συμφωνήσω με την αναγνώστρια, γιατί και εμένα ο άντρας μου λόγω της γενικής επιφυλακής, δουλεύει για 7η συνεχόμενη ημέρα! και ο Θεός ξέρει αν θα χρειαστεί να εργαστεί 8η 9η ή και 10η ημέρα συνεχόμενη. Μην προσπαθούμε να τα ρίξουμε σε αυτούς που δίνουν μάχη με τη ΦΩΤΙΑ... και με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ! 'Εχετε πάει κύριε Παυλόπουλε ποτέ σε φωτιά? να πνίγεσαι από τους καπνούς να μην μπορείς να ! αναπνεύσεις, να μην μπορείς να δεις μπροστά σου και όμως να πρέπει να σώσεις ανθρώπους, σπίτια, ζώα, δέντρα... να περικυκλώνει η φωτιά το πυροσβεστικό όχημα και να περνάς μέσα από πυκνό καπνό κάνοντας τον σταυρό σου να μην βρεθεί τίποτα μπροστά σου και σκοτωθείς? πήγαινε πρώτα κύριε Παυλόπουλε και μετά μίλα. από την καρεκλίτσα σας μια χαρά λογοκρίνεται τον οποιονδήποτε... άντε πια, σας βαρεθήκαμε!!!!!"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook