Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

"Σε απόγνωση οι κάτοικοι του Βραχατίου απο τα κέντρα διασκέδασης."


"Αφόρητη είναι πλέον η κατάσταση για τους κατοίκους της περιοχής απο την ηχορύπανση που δημιουργούν τα κέντρα διασκέδασης της περιοχής και κυρίως το club «Qwasar» και το ξενοδοχείο « Αλκυών» των οποίων τα ηχεία παίζουν στη διαπασών μέχρι το πρωί. Όσοι...



από εμάς έχουνε στην οικογένειά τους μικρά παιδιά ή κάποιον ασθενή βρισκόμαστε σε απόγνωση...
Απορίες προκαλεί στους κατοίκους η αδιαφορία του δημάρχου και του αστυνομικού τμήματος της περιοχής στις συνεχείς καταγγελίες και τα παράπονα των κατοίκων.
Παρακαλώ πολύ να δημοσιευθεί μήπως και ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι. Ο καιρός των εκλογων γαρ εγγύς."

ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ

---------------------------------------------------------------------------------

"Για να λυθεί το πρόβλημά σας της ηχορύπανσης, κάντε μια ομαδική αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία του υγειονομικού "με την επιφυλαξη παντος νομίμου δικαιώματος" και ζητήστε τις ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΗΧΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ που εγιναν για την εκδοση της άδειας, ΑΝ αυτες έγιναν. (ο νομος οριζει οτι ΠΡΕΠΕΙ να εχουν γινει και να έχουν προσκομιστεί τα αποτελέσματα για την αδειοδότηση). Αν ΔΕΝ εγιναν (που ειναι και το πιθανοτερο) ρωτηστε ΓΙΑΤΙ δεν εγιναν και ζητηστε να γινουν ΠΡΟΤΥΠΕΣ ηχομετρησεις ζητώντας να σας διευκρινησουν αν προβλεπεται να λειτουργει το καταστημα με ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ. Κατόπιν με τα αποτελέσματα ανα χείρας (που ειναι απίθανο να ειναι επιτυχη αφου το οριο για αστικες περιοχες ειναι 30 dB (= θροισμα φυλλων) στα ορια της ιδιοκτησιας του καταστηματος) ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ απο τον εισαγγελέα ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.( Ο συνταγματικος νομοθέτης εχει μεριμνήσει για να μην ακουγεται τιποτα αν τηρειται η νομοθεσια.) Μερικοι κωλοι θα κοπουν οπως και ο βηχας των ιδιοκτητων του κλαμπ για να μπορεσετε να πατε για υπνο. Αν τα παραπανω δεν αποφερουν αποτελεσματα μπορειτε να στραφειτε στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ κατα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (?) ΚΡΑΤΟΥΣ και να του τεντωσετε τη γουνα για ΑΝΗΚΕΣΤΟ ΒΛΑΒΗ ΥΓΕΙΑΣ. Θα περιμενετε χρόνια, αλλα θα δικαιωθειτε ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook