Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

"Το «ροζ» πρόστιμο της Λόη!"


"Αν και φέτος είναι πολύ στη μόδα το ροζ, έχετε σκεφτεί, ποιοί θα έπαιζαν σε ένα "μαύρο dvd";
Η απάντηση είναι απλή... Όσοι τα έβαψαν μαύρα φέτος, από την επέλαση του τυφώνα ΕΣΡ στους σταθμούς-στέγη τους, και τους πήρε τα… λεφτά που είχαν στην άκρη
(αμέσως το μυαλό σας να...


πάει στα "σώβρακα")!

Και ποιός δεν άκουσε στους τηλεοπτικούς σταθμούς, την καμπάνα του ΕΣΡ να βροντοχτυπά πένθιμα μωβ 500άρικα!

Ρόλο λοιπόν σε αυτό το dvd της χρονιάς, θα μοίραζαν οι υπεύθυνοι του cast της ESR Productions, τόσο στον Αντώνη Κανάκη & ΣΙΑ, όσο και στον Λάκη Λαζόπουλο, τον τσαντιράκια!
Τόσο στην Στεφανίδου, όσο και στην «τεμέτερον» Κωστίδου… Τόσο στον Uri Geller (όχι που θα τους λύγιζε!), όσο και στην Καραβάτου, παρέα με τον Τσαλίκη!

Πολλούς πήρε και σήκωσε ο τυφών ΕΣΡ φέτος…

Πηγή του κακού ήταν ως επί το πλείστων, η νέα ροζ μανία των media, και η ανάμειξή τους με την βιομηχανία των ...σειρήνων του πορνό.

Τις αμαρτίες αυτές "πληρώνει" τώρα και η Βάσια Λόη, με 50.000 ευρώ που επιβλήθηκαν στο Alter, για την εκπομπή “Μεσημεριανό Express” που προβλήθηκε την 9η Μαρτίου 2010.

Ο λόγος; Η υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος και η παραβίαση της νομοθεσίας για την προστασία ανηλίκων, καθώς κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγινε συζήτηση και προβλήθηκαν πλάνα για το πώς γυρίζονται οι πορνοταινίες!

Έπεσαν μάλλον και αυτοί στην παγίδα της ετικέτας «εκπαιδευτικό βίντεο»…

Και να ήταν όμως μόνο αυτό, καλά θα ‘ταν!

Βάλτε άλλες 50.000 ευρώ για την ίδια εκπομπή, αλλά και για το «Πολύ Μπλα- Μπλα» που προβλήθηκαν στις 3 Μαρτίου 2010, για τις ίδιες παραβάσεις;

100.000 στρογγυλά το μαλλί!

Τι να γίνεται εκεί στο Περιστέρι άραγε…

Φοβούμαι."
http://mediasoup.gr/
Share on Facebook