Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Παπαρήγα: "Συντρίβετε το Ασφαλιστικό για να έχετε φθηνή εργατική δύναμη"


"ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ"

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στη συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου ενέταξε τα μέτρα για το Ασφαλιστικό, στην ανάγκη του κεφαλαίου για φθηνό εργατικό δυναμικό λόγω της καπιταλιστικής κρίσης, τονίζοντας πως: "Συντρίβετε το Ασφαλιστικό για να έχετε...



... φθηνή εργατική δύναμη", υπογραμμίζοντας, ότι αντίστοιχα μέτρα λαμβάνονται σε σειρά προηγμένων χωρών της ΕΕ, που "ούτε Καραμανλή είχαν, ούτε Σημίτη".

Η Αλέκα Παπαρήγα έδωσε στο ΠΑΣΟΚ το ρόλος του "νεκροθάφτη του λειψάνου του Ασφαλιστικού.

"Υπάρχει όμως και ένα σοβαρό ζήτημα που επιβεβαιώνει τις προβλέψεις μας. Θα έρθουν και άλλα μέτρα (ίσως όχι φέτος, αλλά του χρόνου, ή το 2012) και πάτε να προλάβετε, να τσακίσετε το κίνημα. Το πρώτο πράγμα είναι ο αντικομμουνισμός. Αλίμονο αν δεν γίνεται αντι-ΚΚΕ πόλεμος. Άλλο όμως πράγμα αυτό και άλλο ο αντικομμουνισμός. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι και στις γραμμές σας και εκεί που δεν μπορείτε να φανταστείτε, που ξέρουν τι είναι ο αντικομμουνισμός για την πολιτική ζωή του τόπου. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι ετοιμάζεται και πώς θα γίνει η επίθεση. Και να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να φοβηθούμε και ξέρουμε και ποιοι παίρνουν μέρος. Είμαστε έτοιμοι και να σας απαντήσουμε", είπε η γ.γ. του ΚΚΕ.

Share on Facebook