Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Μηνύματα σας για το Σωκράτη


Κι όμως φίλε, σήμερα έχουμε εθνικό πένθος!

Εγώ από το πρωί κλαίω (ακόμα και στη δουλειά μου κρυφά) και είμαι ένας απλός αναγνώστης του τρωκτικού!

Ο Θεός να τον αναπαύσει, να ...παρηγορήσει τη γυναίκα του και τα παιδάκια του και να φωτίσει τους δολοφόνους του να επιστρέψουν στο δρόμο Του.

Είχε πνεύμα Θεού και είμαι σίγουρος ότι θα ευχόταν το ίδιο!!!

-------------

ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΙΟΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΑΛΗΤΕΣ.ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ


----------

troktiko οι αναφορές από το πρακτορείο ΑΝΣΑ και τις ιταλικές εφημερίδες Ρεπούμπλικα, και Μεσατζέρο. Δεν είναι τυχαίο οτι ολοι αναφέρουν στην Ιταλία την λέξη μαφία σε σχεση με το περιστατικό.
Η ΜΑΦΙΑ λοιπόν που ξεσκέπαζε ο Σωκράτης, η Μαφία που δρά χρόνια τώρα με ή άνευ μάσκας, η μαφία που όπως και αν λέγεται δεν τρομοκρατεί αλλά απλά τρομάζει. Τρομάζει η ίδια για τις αποκαλύψεις, τρομάζει για όλες τις ελευθερες φωνές. Γιαυτό παρακαλούμε όλα τα μπλόγκ και όλους τους ελεύθερους πολιορκημένους δημοσιογράφους. Αφήστε τα μελάνια μνημοσύνων και δώστε στο Σωκράτη την συνέχεια του έργου του... Δώστε στον πολίτη επιτέλους την πνευματική του ελευθερία!
Καλό ταξίδι Σωκράτη θα σε θυμόμαστε πάντα γιατί κλεινοντας τα δικά σου μάτια, ανοίγεις τα μάτια μιας ολόκληρης κοινωνίας!

http://ansa.it/web/notizie/rubriche/mondo/2010/07/19/visualizza_new.html_1873339943.html

http://www.ilmessaggero.it/articolo.php?id=111219&sez=HOME_NELMONDO

http://www.repubblica.it/esteri/2010/07/19/news/atene_ucciso_giornalista-5669754/?ref=HREC1-12

-------

Άκουσα στο δελτίο του Alpha το μεσημέρι ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια εν ψυχρώ και μαφιόζικη δολοφονική επίθεση σε δημοσιογράφο.
Άραγε, είναι και η τελευταία; Ή μόλις έχει ξεκινήσει ο εκφοβισμός ανθρώπων μη ενταγμένων και επωφελουμένων από το σύστημα; Ανθρώπων που έχουν επιλέξει να ζούνε αξιοπρεπώς χωρίς να γίνονται παπαγαλάκια της εκάστοτε κυβέρνησης ή των εκάστοτε συμφερόντων;
Χθες, ο ταξιτζής που με μετέφερε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μού αποκάλυψε τυχαία ότι διαβάζει blogs και μάλιστα στέλνει μηνύματα στο troktiko για θέματα επικαιρότητας. Ένα ρίγος ευχαρίστησης με διαπέρασε, ότι κάτι αρχίζει να γίνεται στον κόσμο... ξυπνήσαμε... καταλάβαμε ότι είναι πουλημένοι όλοι αυτοί που μας βομβαρδίζουν παραπληροφόρηση στα κεντρικά των 20.00! Και σήμερα το πρωί, αυτή η χαρούμενη διάθεση, μετατράπηκε σε οργή!
Πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι εμάς, τους απλούς ανθρώπους, δε μας ενδιαφέρει αν ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν πίσω από το troktiko. Η σύγχρονη ανάγκη κάθε υγιώς σκεπτόμενου ανθρώπου είναι να έχει έγκυρη πληροφόρηση και όχι καθοδηγούμενη προπαγανδιστική παραπληροφόρηση από βολεμένα παπαγαλάκια. Σήμερα, για όποιον δεν έχει πρόσβαση στο internet και στα blogs, η δολοφονία αυτή είναι τυχαία και δυσερμήνευτη. Τα ΜΜΕ όχι απλώς δεν αποκαλύπτουν χρήσιμα στοιχεία, αντιθέτως διαστρεβλώνουν όποιο δεδομένο έχουν. Ντροπή τους... είναι από όλους μας κατάπτυστοι! Τους θεωρούμε ήδη ξοφλημένους.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας ξέπλυνε τις ντροπές τους...

------



ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗ ΛΥΠΗ, ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ; ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΤΕ ΨΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΑΠΗΡΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ Ο ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ

----------

δεν τον ήξερα. Ούτε το όνομα του ούτε τη δουλειά του. Με το θάνατο του τον γνώρισα. Είμαι εξοργισμενη. Δεν ξέρω όμως τι να κάνω πως ν αντιδρασω..μάλλον οι δολοφόνοι δεν υπολόγισαν ότι θα μας ξεσηκωσουν όλους. Έκλεισαν το στόμα του και άνοιξαν χιλιάδες αλλά!Σωκράτη,με ξυπνησες,μου θύμησες πως δεν πρέπει να δέχομαι με απάθεια όσα συμβαίνουν γύρω μου.σ ευχαριστώ..μου έδωσες όραμα..

-------


Ο ΧΑΜΟΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΟΣ ΑΞΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΙΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΙΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΩ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΙΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ...ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 19 ΧΡΟΝΩΝ...ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ...
ΦΙΛΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΨΕΙΣ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ....

---------

Είμαι μόλις 19 χρονών και από τότε που ξεκίνησα να ενημερώνομαι και να κατανοώ πολιτικά- κοινωνικά θέματα έχει ραγίσει η καρδιά μου ουκ ολιγές φορές. Δεν ξέρω πια τι να πρωτοθυμηθώ. Νιώθω οργή, μίσος, θυμό, στεναχώρια και αγανάκτηση. Σας παρακαλώ, ας κάνουμε κάτι δραστικό όλοι μαζί ενωμένοι σα μια γροθιά. Μη το αφήσουμε και αυτό να περάσει έτσι με μια δυο μέρες απεργιών και χαζομάρες. Δεν θέλω τον κόσμο που μου δώσατε. Θέλω να με βοηθήσετε να τον αλλάξουμε. ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ. ΑΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο κ. ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. Ας αναπαυτεί η ψυχή του κ. Γκιόλια εν ειρήνη και γαλήνη. Καλό ταξίδι. Μια 19χρονη με κομμένα φτερά.

--------

Όλα τα λόγια έχουν ειπωθεί...Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να αναφέρω τους στίχους του Νίκου Γκάτσου από το τραγούδι "Κεμάλ" του Μάνου Χατζιδάκι...
"Καληνύχτα Κεμάλ...Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ....Καληνύχτα....."

---------

Ένας στοίχος ενός τραγουδιού μου έρχετε στο μυαλό. Λύκοι δεν θα υπάρχουν αν δεν υπάρχουν πρόβατα. Σήμερα με τον θανατό σου μας αφύπνισες όλους. Ελπίζω απο σήμερα όλοι μας να είμαστε λίγο λιγότερο πρόβατα απο χθές. Καλό σου ταξίδι.

---------

δώστε μια απάντηση με από το τρωκτικό ότι θα συνεχίσετε το έργο σας,με μεγαλύτερη δύναμη..
πείτε σε όλο τον κόσμο όσα και να ξέρετε..
μόνο υποσχεθήτε μας ότι δεν θα κλείσει το σαιτ έτσι εύκολα..

--------

Και τώρα εσείς της "Σέχτας" τί νομίζετε ότι καταφέρατε;

Και τώρα εσείς, εσείς οι ανώνυμοι, της "Σέχτας" τί νομίζετε ότι
καταφέρατε; Ποιό ήταν το "μεγάλο" σας επίτευγμα; Πώς δέχεται η
ιδεολογία σας ότι σκοτώσατε έναν άνθρωπο και αφήσατε πίσω μία νέα
γυναίκα χήρα και ένα ανήλικο παιδί ορφανό; Πώς δέχεται η ιδεολογία σας
ότι βουτήξατε στο πένθος τόσες οικογένειες; Ήταν ο Σωκράτης για εσάς η
προσωποίηση ποιού πράγματος, ώστε να αποφασίσετε να του στερήσετε τη
ζωή; Ποιό σύστημα, κατά την άποψή σας, υπηρετούσε, ώστε να κριθεί
"εχθρός" που έπρεπε να εξοντωθεί και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που δεν
του έδωσε καν τη δυνατότητα να αμυνθεί, να υπερασπίσει τη ζωή
του;(http://www.newsblog.gr)

Share on Facebook