Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

"Στον ΠΑΣ Γιάννενα ο Σκούφαλης!"


"Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννενα για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Μανώλης Σκούφαλης. Οι Ηπειρώτες κατάφεραν να «κλέψουν» την υπογραφή του παίκτη από την Κέρκυρα που έμοιαζε να είναι το πρώτο φαβορί. Ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του στην σελίδα της ομάδας,τόνισε την ικανοποίησή του για την μεταγραφή αλλά και για το βήμα αυτό της καριέρας του.Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ,για την μεταγραφή αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει...

ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Σκούφαλη ο οποίος αναμένεται να φορέσει την φανέλα της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια».

Επιστρέφει και ο Τάτσης
Στον ΠΑΣ επιστρέφει και ο Γιάννης Τάτσης ο οποίος πρόκειται να αναλάβει πόστο τιμ μάνατζερ την ομάδα. Ο παλαίμαχος μέσος μέτρησε τρεις θητείες στον ΠΑΣ ως ποδοσφαιριστής (1989-1994, 1999-2001, 2004-2007) όπου διακρίθηκε ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις του.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Τάτση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιάννη Τάτση, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει το πόστο του Τeam Manager. Σύσσωμη η διοίκηση του εύχεται κάθε επιτυχία στην νέα προσπάθεια που ξεκινάει ."
http://www.epirusgate.blogspot.com/

Share on Facebook