Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

"Για την απεργία της Π.Ν.Ο."


"Είναι αλήθεια ότι πήγε το ΠΑΜΕ "καλεσμένο" από τα 2 γνωστά σωματεία που μάλλον ενδιαφέρονται μόνο για την πολιτική καριέρα των προέδρων τους και όχι για τους ναυτικούς και έκανε κατάληψη στην ΠΝΟ κρατώντας ομήρους τον Γ.Γ. και τους συνδικαλιστές των υπόλοιπων...


σωματείων της ομοσπονδίας; Βέβαια επειδή είναι και δημοκρατική η λογική του ΠΑΜΕ έδειραν και έναν από τους συνδικαλιστές που τόλμησαν να εκφράσουν την γνώμη της πλειοψηφίας των συνδικαλιστών. Μπράβο στο ΠΑΜΕ και στους γνωστούς δύο που τραμπουκίζουν τους συναδέλφους τους για να "προσφέρουν" στο κόμμα. Θα τολμήσει το ΠΑΜΕ ή κάποιος άλλος να μας πει πως όλα αυτά είναι ψέμματα;;; "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------


"Φυσικά θα τολμήσω να πω πως όλα αυτα είναι ψέματα. Πώς το στοιρίζεις αυτο που λές;;;
Πάντως αν το έκαναν, καλά το έκαναν και ξέρεις γιατί;; Γιατί είναι πρόστυχο να βγαίνει ο 'κύριος' Βεντούρης και να λέει ότι οι Έλληνες ναυτεργάτες είναι από τους ποίο ψηλά αμειβόμενους εργαζόμενους , αλλά δεν λέει πόσες ώρες δουλεύουν την ημέρα και σε τι συνθήκες ;;; Ξεχνά ότι αυτοί οι εργαζόμενοι μπορεί να παίρνουν το μήνα 2000 και 25000 ? αλλά τολμάει να πει πόσους μήνες το χρόνο δουλεύουν;;; Ο συγκεκριμένος λοιπόν συνδικαλιστής τις άξιζε τις φάπες του γιατί εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάθε Βεντούρη ο οποίος κόπτεται για τους κακόμοιρους τους νησιώτες που δήθεν το ΠΑΜΕ τους στερεί εισοδήματα από την καλοκαιρινή περίοδο. Παθαίνει αμνησία όμως να πει πόσα δρομολόγια καταργούν οι 'πατριώτες και φιλεύσπλαχνοι ' εφοπλιστές - αν και επιδοτούμενα από το κράτος- για τις άγονες γραμμές τον χειμώνα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook