Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Μένει ο Ροναλντίνιο


Μπορεί τα σενάρια περί αποχώρησης του Ροναλντίνιο από τη Μίλαν να φουντώνουν καθημερινά, ωστόσο ο αδελφός και μάνατζερ του, Ρομπέρτο Ασίς, τονίζει ότι ο Βραζιλιάνος θα μείνει στο «Σαν Σίρο»...



Ο 30χρονος άσος βρέθηκε στο στόχαστρο των Λος Άντζελες Γκάλαξι, αλλά οι δηλώσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος τόνισε ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει, ικανοποίησαν την πλευρά του παίκτη.

«Τα λόγια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι μας έδωσαν μεγάλη ικανοποίηση. Πάντα είχαμε μεγάλο σεβασμό για τον Μπερλουσκόνι. Έχουμε πολύ καλή σχέση με την Μίλαν και όσο συνεχίζουμε έτσι είναι καλό για όλους. Η επιθυμία μας είναι η ίδια με του Μπερλουσκόνι», δήλωσε ο εκπρόσωπό του «Ρόνι».

Για να προσθέσει :«Σύντομα θα συναντηθούμε με τον Αντριάνο Γκαλιάνι. Το κλίμα είναι καλό και θα συζητήσουμε για το συμβόλαιο. Δεν περιμένω να προκύψουν προβλήματα και δεν υπάρχει βιασύνη για να υπογράψουμε. Ο αδερφός μου είναι παίκτης της Μίλαν και έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Αν δεν υπάρχουν άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται πρέπει να μιλήσουν με την Μίλαν και όχι με μας».

gazzetta.gr

Share on Facebook