Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Διαβεβαιώσεις Λοβέρδου στην Παπαρήγα για τις συντάξεις


Ο Λοβέρδος διαβεβαίωσε την Παπαρήγα ότι τα ασφαλιστικά ταμεία θα συνεχίσουν να καταβάλλουν τις συντάξεις έλαβε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη συνάντησή τους...




...Το ΚΚΕ ζήτησε ενημέρωση από το υπουργείο Εργασίας, "προκειμένου να θέσει υπόψη τις όποιες ανησυχίες έχει -και με βάση κάποια δημοσιεύματα- για το κατά πόσο τα ασφαλιστικά ταμεία θα καταφέρουν όλο το χρόνο και τον επόμενο να διασφαλίσουν να δίνονται οι συντάξεις στους συνταξιούχους και δεν θα βρεθούμε μπροστά στο κίνδυνο οι άνθρωποι μάλιστα που παίρνουν πολύ χαμηλές συντάξεις να πάνε στην τράπεζα να εισπράξουν και να μην βρουν σύνταξη".


"Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι εμείς δεν περιοριζόμαστε να ζητάμε να δοθούν οι συντάξεις. Είμαστε εναντίον των περικοπών, ζητάμε αυξήσεις ουσιαστικές, συνολικά ένα βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα που δεν μπορεί παρά να εξασφαλιστεί πριν από όλα από το κράτος, τη συγκεκριμένη κάθε φορά κυβέρνηση και την εργοδοσία. Θα είμαστε σε επαγρύπνηση και θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις", δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα.


Share on Facebook