Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Βόλεϊ: Καταθέτουν συμβόλαιο με τον Φιλίποφ οι «αιώνιοι»!


Η ΕΣΑΠ θα κρίνει την ομάδα που θα αγωνιστεί ο Ντίμα Φιλίποφ αφού τη Δευτέρα Ολυμπιακός και ΠΑΟ φέρονται αποφασισμένοι να καταθέσουν συμβόλαιο με τον παίκτη!

Ελεύθερος λέει ο Ολυμπιακός

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε...



... το κενό εξουσίας στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ, συμφώνησε με τον 20 χρόνο ελληνοποιημένο παίκτη και τον πατέρα του Γιούρι και την Δευτέρα θα καταθέσει τριετές συμβόλαιο στην λίγκα.

Η πλευρά των «ερυθρόλευκων» μετά από συνεννόηση με τον Φιλίποφ και τον πατέρα του υποστηρίζει ότι το συμβόλαιο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και παίκτη που είχε υπογραφεί το 2009, δεν κατατέθηκε ποτέ στην ΕΣΑΠ, άρα δεν έχει φέτος νομική ισχύ, εφόσον ο δίμετρος πασαδόρος δόθηκε δανεικός πέρυσι στον Επίκουρο.

Μάλιστα ο παίκτης από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η ανάμιξη του Ολυμπιακού, υποστήριξε ότι είναι ελεύθερος αφού δεν ισχύει το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε με τους «πράσινους».

Παράλληλα φέρεται αποφασισμένος να επιστρέψει την προκαταβολή των πέντε χιλιάδων ευρώ που του είχε καταθέσει ο Βλάσης Σταθωκοστόπουλος, ο οποίος ήθελε να τον κάνει «δώρο» στην ομάδα μαζί με τον Βούλγαρο Γιορντάνοφ.

Δεσμευμένος υποστηρίζει ο ΠΑΟ

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟ είναι αποφασισμένος να «κυνηγήσει» το θέμα, κυρίως λόγου γοήτρου. Ο επικεφαλής του ΤΑΑ Θεόδωρος Λιακόπουλος υποστήριξε πως ο αθλητής έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο στον αθηναϊκό σύλλογο (2009-12) και το έδωσε στη δημοσιότητα.

Μάλιστα υποστήριξε ότι το θέμα είναι ηθικό και πλέον νομικό για τον ΠΑΟ και θα καταθέσει και αυτός από την πλευρά τους το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο νεαρός Φιλίποφ με τους «πράσινους»

http://www.sportdog.gr


Share on Facebook