Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Διέλυσαν τον αθλητισμό , κατάργησαν προνόμια και πρότειναν υπόδικους σε επιτροπές


Έχει να μας πει κάτι ο Κώστας Παταβούκας για όσα γράφαμε όλο τον χειμώνα και επιβεβαιωθήκαμε; Διέλυσαν τον αθλητισμό στο ΠΑΣΟΚ και την κύρια ευθύνη φέρει ο τομέας με τον τομεάρχη του, τον Παταβούκα που στήριξαν υπόδικους και καταδικασμένους την ίδια ώρα που η κυβέρνηση υποσχέθηκε...


κάθαρση και αντιμετώπιση της διαφθοράς. Την ίδια ώρα στοχοποιούν κάποιους άλλους παράγοντες και τους περιμένουν στην γωνία επειδή τους εξέθεσαν.

Μόνο που ο Παταβούκας δεν έχει καταλάβει ότι κανένας δεν ασχολείται με τα κόμματα σας και την μικροπολιτική σας. Κόμματα του 20-25% θα γίνεται και ο κόσμος θα σας φτύνει όλους όπου σας βρίσκει. Και το λέμε γιατί ο Κ.Παταβούκας ήταν ο σχολιαστής στον ΑΝΤ1 και στήριξε τον Κυριακού για την ΕΟΕ. Τον άνθρωπο που παράτησε τον ΠΓΣ και χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο(ΕΥΔΑΠ) ουκ ολίγα χρήματα. Μήπως δεν τα ξέρατε αυτά κ.Παραβούκα; Θα ζητήσετε συγνώμη από όσους πιέζατε πριν λίγα χρόνια να στηρίξουν τον Κυριακού και τους στέλνατε στο πειθαρχικό; Τα παπαγαλάκια δεν μπορούν να σας σώσουν πια ούτε ...βήμα δεν μπορούν να κάνουν.

Ο Κ.Παταβούκας είναι σαν την ...γενιά του πολυτεχνείου. Εξαργύρωσε και με το παραπάνω όσα έκανε στο μπάσκετ. Σεβόμαστε όμως περισσότερο τους τύπους σαν τον Φάνη Χριστοδούλου που και προσέφεραν μακράν περισσότερο και δεν έγιναν κομματάρχες.
Share on Facebook