Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Γόντικας: "Δεχόμαστε ως χορηγία"


"ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 500.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΛΑΣ


Ο αντιπρόεδρος ττου Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας απάντησε ότι η ΠΑΕ αποδέχεται την πρόταση του Νικόλα Πατέρα, αρκεί αυτή να αποδοθεί με την μορφή χορηγίας.
...Καταρχήν θετικά απάντησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην πρόταση του Νικόλα Πατέρα, για την καταβολή 500.000 ευρώ ετησίως για το συμβόλαιο του Γουίλιαμ Γκαλάς. Ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας ενημέρωσε ότι αποδέχεται την προσφορά, αρκεί αυτή να γίνει υπό τη μορφή χορηγίας στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γόντικας απάντησε στον Νικόλα Πατέρα με την παρακάτω επιστολή.

«Aγαπητέ Νίκο,

Με δεδομένη την αγάπη σου για την ομάδα θα ήθελα να σε ευχαριστήσω θερμά για την προσφορά σου αυτή. Σε κάθε περίπτωση ομως, για λόγους τυπικούς αλλα και ουσιαστικούς, το ποσό των 500.000 ευρώ για 3 χρόνια, το οποίο επιθυμείς να συνεισφέρεις, μπορεί να λάβει τη μορφή χορηγίας, που θα είναι ευπρόσδεκτη και σημαντική για την ομάδα, εφοσον εχεις αποφασίσει να μην συμμετάσχεις στην επικείμενη αυξηση του μετοχικού κεφαλαιου της εταιρείας. Τόσο εγώ όσο και ο Φάνης Βουτσαράς είμαστε στη διάθεσή σου για να συζητήσουμε περαιτέρω το ζήτημα αυτό».

Πάντως κύκλοι της ΠΑΕ σχολίαζαν χαρακτηριστικά στην κίνηση του Νικόλα Πατέρα: "Τέτοιες κινήσεις, παρά την πρώτη εντύπωση που μπορεί να προκαλέσουν, επί της ουσίας δεν βοηθούν καθόλου. Δεν βοηθούν στις διαπραγμευσεις με τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες. Αυτό είναι κάτι που έπρεπε να το γνωρίζει ο κύριος Πατέρας. Υπάρχουν ενδεδειγμένοι τρόποι χρηματοδότησης της ομάδας, τους οποίους τρόπους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν, μπορούν να ακολουθήσουν βοηθώντας επί της ουσίας και όχι επικοινωνιακά".

http://prasinanea.grShare on Facebook