Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

"Πάρος Χρυσή Ακτή και ξαπλώστρες"



"Ξεκινήσαμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές από την Πάρο στις 12 Ιουλίου θεωρώντας ότι ο συγκεκριμένος μήνας είναι ένας πιο χαλαρός μήνας για διακοπές με λιγότερο κόσμο, χαμηλότερες τιμές και καλύτερη εξυπηρέτηση...




Ξεκινήσαμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές από την Πάρο στις 12 Ιουλίου θεωρώντας ότι ο συγκεκριμένος μήνας είναι ένας πιο χαλαρός μήνας για διακοπές με λιγότερο κόσμο, χαμηλότερες τιμές και καλύτερη εξυπηρέτηση.

Στις 14 Ιουλίου πήγαμε για μπάνιο σε μια από τις πιο γνώστες παράλιες του νησιού, τη Χρυσή Ακτή καθίσαμε στις ξαπλώστρες που βρίσκονται μπροστά στο ξενοδοχείο Ποσειδών και η επωνυμία ήταν Aeolos Beach Bar. Για δύο ξαπλώστρες και μια ομπρέλα πληρώσαμε έξη ευρώ. Σήμερα ξαναπηγαμε στη Χρυσή Ακτή και κάτσαμε και πάλη στις ίδιες ξαπλώστρες μας έκανε εντύπωση ότι η παραλία ήταν άδεια και είχε τουλάχιστον το μισό κόσμο από τη προηγούμενη φορά δεν προλάβαμε να απλώσουμε τις πετσέτες μας και το παιδί του Aeolos Beach Bar μας ζήτησε να πληρώσουμε οκτώ ευρώ χωρίς ιδιαίτερο λόγο άπλα γιατί έτσι αποφάσισε ο ιδιοκτήτης εχθές...

σημειώνουμε ότι δεν υπήρχε καμιά ταμπέλα που να λέει πόσο κοστίζουν οι ξαπλώστρες... αν το ξέραμε δεν θα καθόμασταν και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ο ελληνικός τουρισμός πάει κατά διαόλου , γιατί χιλιάδες τουρίστες επέλεξαν άλλους προορισμούς για τις διακοπές τους φέτος και γιατί έχει καταντήσει η λέξη Ελληνας να είναι συνώνυμο του “ΚΛΕΦΤΗ” ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------------------------------------------------

"Φίλε μου τα ίδια και τα ίδια λέμε κάθε καλοκαίρι. Γκρινιάζουμε που μας
πιάνουνε τον κ*λο αλλά εμείς επιμένουμε. Λοιπόν με 6+8=14 ευρώ πιστεύω
θα αγόραζες μια ωραία ομπρελίτσα την οποία θα έκανες απόσβεση με 2-3
μπανάκια αντί να νοικιάζεις ξαπλώστρες και να πληρώνεις τους καφέδες
για σαμπάνια.

Η λύση προς όλους είναι να πηγαίνουν στην παραλία με την ομπρελίτσα
τους και τα καφεδάκια τους στο θερμός απο το σπίτι. Άμα γουστάρεις
μετά βρίσκεις και ένα φθινό και καλό ταβερνάκι και τρώς εκεί τα λεφτά
σου απολαμβάνοντας ένα γεύμα!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

---------------------------------------------------------------------------------

"Θα ηθελα να ενημερωσω ολους οσους πανε σε παραλιες και τους ζητανε να πληρωσουν για την ομπρελα και την ξαπλωστρα. Καντε οτι εκανα και εγω στις 2 φορες. 1η φορα οταν καθομαι ερχεται το παιδι και με ενημερωνει μαζι με την παραγγελια οτι θα πρεπει να πληρωσω και 5 ευρω. Φυσικα και ΔΕΝ το δεχτηκα. Του ειπα '' ενταξη δεν θα χρησημοποιησω τις ξαπλωστρες. Καθισα ΑΚΡΙΒΩΣ διπλα απο αυτες σαν να μην τρεχει τιποτα.

Την δευτερη φορα ειχα καθισει ωρα αλλα δεν γνωριζα τιποτα. Παρηγγειλα εκατσα απολαυσα καφε και μπανιο και νασου το παιδι να πληρωθει. Μου ειπε οτι ειναι συν 6 ευρω και για τις ομπλελες / ξαπλωστρες. Του λεω οτι θα πληρωσω για τον καφε αλλα οχι για την ξαπλωστρα επειδη δεν υπηρχε καμια ταμπελα να το λεει ουτε καποια ενημερωση για αυτο. Πληρωσα καφεδες και εφυγα.

Κατα τα παραπανω δηλαδη τι να σας κανει? Αμα καθησετε διπλα απο την ξαπλωστρα τι θα κανει? Θα σας διωξει απο την ΔΗΜΟΣΙΑ παραλια? χεχε ασ προσπαθησει :Ρ Η θα καλεσει την αστυνομια για να ζητησει χρηματα για ενα προιον που ΔΕΝ το ζητησα, ΔΕΝ με ενημερωσαν για αυτο και ΔΕΝ υπαρχει ανακοινωση που το λεει?"

AΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
------------------------------------------------------------------------------

"Να ξεκαθαρίσω πως δεν νοικιάζω ξαπλώστρες.... πληρώνω απλά και εγώ οπως πολλοί γι΄αυτές.
Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα :
όλοι αυτοί που ασχολούνται με το αντικείμενο πληρώνουν αδρότατα ενοίκια στις κατα τόπους δημοτικές αρχές
προσφέρουν κάποιο εργο (ομπέλλα και ξαπλώστρα που δεν αναγκάζεσαι να κουβαλάς μαζί σου, καθαριότητα στην ακτή, περισυλλογή απορριμάτων ...που κατα κόρο εγκαταλείπουμε όπου γυρίσει το μάτι, αναψυκτικά και snacks κατα περίπτωση μάλιστα ιδιαίτερης ποικιλλίας, κοκ )
απασχολούν κάποιους νέους κυρίως ανθρώπους που μάς εξυπηρετούν
Αν ωστόσω δεν θέλουμε να πληρώσουμε για όλα αυτά,
φυσικά πάντα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ΔΗΜΟΣΙΑ αμμουδιά και παραλία
ΟΧΙ τις πολυθρόνες τους και τις ομπρέλλες τους ( ας αφήσουμε τις γελοιότητες...δεν τις ξέβρασε το κύμα αυτές ....! )
και φυσικά τα δικά μας τρόφιμα, ποτά, κλπ. "

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------------------------------------------------------

"Σχετικά με την ανάρτηση για το κόστος για τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες και τον φίλο που σχολιάζει σχετικά με την καθαριότητα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι μαγαζάτορες!

Υπάρχουν πολλές παραλίες στην Ελλάδα οι οποίες περιέχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες οι οποίες είναι δωρεάν με μόνη υποχρέωση να αγοράσεις από το κατάστημα ένα καφέ ή ένα αναψυκτικό. Και ο εν λόγω καφές στοιχίζει 2 ή 3 ευρώ ΤΟ ΠΟΛΥ!!!! όχι 4 και 5 ....

Οι εν λόγω κύριοι δηλαδή δεν βγάζουν λεφτά;
Αυτοί είναι μ@λ@κ3$????

Απλά βρίσκουν και τα κάνουν!
Καλές διακοπές! "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook