Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Η καρέκλα του προέδρου δεν είναι στο μυαλό του!


Το όνομά του έπαιξε γερά! Σχεδόν όλες οι εφημερίδες τον ανέδειξαν ως τον βασικότερο υποψήφιο να αναλάβει το ανώτατο αξίωμα στον Παναθηναϊκό. Ο Αλέξανδρος Ελληνας, όμως, έχει διαφορετική άποψη. Και την εκφράζει στο Theplayer. Διαψεύδει οποιαδήποτε ανάμειξή του, τονίζοντας ότι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί και τον παρουσιάζει πρωταγωνιστή στα σενάρια ...
για τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Επιβεβαίωσε, κοντολογίς, αυτό που εδώ και μέρες σας έχει γράψει το Theplayer…

- Κύριε Ελληνα ακούγονται διάφορα. Όπως ότι θα αναλάβετε την προεδρία του Παναθηναϊκού. Τι έχετε να πείτε;

«Δεν ξέρω πως έχει δημιουργηθεί αυτή η φημολογία. Εξεπλάγην όταν το πρωτοδιάβασα στις εφημερίδες. Το είχα διαψεύσει πριν κάποιες εβδομάδες και παρόλα αυτά συνεχίζει να υφίσταται τέτοιο ζήτημα, όχι όμως από την πλευρά μου. Προφανώς ούτε και από την πλευρά της ΠΑΕ αφού ουδέποτε υπήρξε τέτοια συζήτηση ή τέτοια κρούση προς το πρόσωπό μου. Γνώμη μου πάντως είναι ότι όλοι πρέπει να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και με αυτή τη δυναμικότητά του να εμπνεύσουν τους παίκτες και την ομάδα για επιτυχίες και αξέχαστες πορείες σε Ελλάδα και Ευρώπη».

- Θα σας ενδιέφερε όμως να γίνετε πρόεδρος της ΠΑΕ;

«Δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε μια τόσο υποθετική ερώτηση από τη στιγμή που δεν υπάρχει όπως προείπα κρούση, ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα».

- Πως βλέπετε τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη;

«Είναι λυπηρό να βλέπεις μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο να έχει φτάσει ο Ερασιτέχνης σε αυτήν την κατάντια».

- Θέλετε να ασχοληθείτε και πάλι με το τμήμα βόλεϊ;

«Ναι, θέλω γιατί είναι κάτι που αγάπησα και αγαπάω. Ωστόσο, με πρότυπα σοβαρά και επαγγελματικά. Σίγουρα όχι με τις υπάρχουσες συνθήκες, οι οποίες κιόλας ήταν και ο βασικότερος λόγος αποχώρησής μου από τα δρώμενα του βόλεϊ».

http://www.theplayer.gr/




Share on Facebook