Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

"Ερώτηση στην κορυφαία Ρίκα"


"Ρωτάς «ένας από εμάς;» και ρωτώ και εγώ «ποιους εσάς εννοείς;» Το σόι σου, την παρέα σου, ποιους; Διαβάζοντας το κείμενο σου κατάλαβα ποιους εννοείς, τους δημοσιογράφους.

Και ναι λοιπόν, το παραδέχομαι έχεις δίκιο!! Ποιος τόλμησε να θεωρήσει τον Γκιόλια δημοσιογράφο;;

Έβγαλε την κορυφαία σχολή...
δημοσιογραφίας, Μεγάλη του Γένους Σχολή (γνωστή και με το όνομα Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου) που έβγαλες εσύ;; ΟΧΙ!!!

Διετέλεσε συντάκτης και στη συνέχεια διευθυντής σύνταξης σε περιοδικά όπως το "Cosmopolitan" και άλλων τέτοιου βεληνεκούς δημοσιογραφικά έντυπα μέσα (τύφλα να έχουν οι New York Times.) όπως ΕΣΥ ΡΙΚΑ;; ΟΧΙ!!

Έλαβε μέρος σαν ηθοποιός σε (δημοσιογραφικές πάντα...) θεατρικές παραστάσεις του Εθνικού, του Βασιλικού και δεν ξέρω και εγώ ποιου άλλου θεάτρου;; O-X-I

Και τέλος, παρουσίασε ποτέ του την -δεν υπάρχει άλλη σου λέω, πιο δημοσιογραφική...- Γιουροβίζιον και έκανε τον καραγκιόζη με τα δικά μου τα λεφτά;;; Που πρέπει να «λιώσεις» ερευνώντας για να βγεις να την παρουσιάσεις αξιοπρεπώς!!! ΟΧΙ!!!



Δημοσιογράφος μπορεί να μην ήταν ο Γκιόλιας, ούτε εσύ είσαι όμως και άραξε λίγο στα κυβικά σου!!!

Και επίσης, αυτόν βρέθηκε ένας μαλάκας να τον κάνει ήρωα, εσένα δεν θα βρεθεί ούτε μαλ@@@@, ούτε όχι μαλ@@ να σε κάνει ήρωα γιατί είσαι μια μέτρια.



Αν κάτι σε χαρακτήρισε σε αυτό σου το κείμενο είναι η ασέβεια. Ελπίζω κάποιος να βρεθεί να μάθει στο παιδί σου την έννοια του σεβασμού και πως αυτός χρησιμοποιείται στην πράξη.

Καληνύχτα!!



ΥΓ. Συγχώρεσε τυχόν συντακτικά, ορθογραφικά και γραμματικά μου λάθη, δεν έχω πρόθεση να προσβάλω τα Ελληνικά σου."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






Share on Facebook