Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Απίστευτος τρόπος να αποχωρείς!


Ο 35άρης Βαν Μπρόνχορστ που κρεμάει τα παπούτσια του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο παραδέχεται ότι ουδόλως θα μπορούσε να είχε ονειρευτεί ότι το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του...



θα ήταν ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και δήλωσε σχετικά:

"Δεν υπήρχουν δάκρυα, μόνο χαρά. Το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα μου και είναι ένας τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τι να πει κανείς; Δεν θα μπορούσε να είναι πιο όμορφο. Ελπίζω ότι θα είναι το πιο όμορφο παιχνίδι της ζωής μου. Για τον καθένα, θα είναι το παιχνίδι της ζωής του".

Ο Άριεν Ρόμπεν που στο 73' με κεφαλιά εξασφάλισε την νίκη επί της Ουρουγουάης, παραδέχθηκε ότι σύσωμη η ολλανδική ομάδα είναι ενθουσιασμένοι για τον "καπετάνιο" τους.

"Ήταν εξαιρετικά μεγάλη στιγμή και για μας και γι αυτόν. Τώρα στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι φανταστικό."

Για τον Βαν Μπρόνχορστ που άνοιξε το σκορ στο ημιτελικό με τον κεραυνό από τα 40 μέτρα στο 18' και άφησε τους πάντες άναυδους από θαυμασμό, μίλησε και ο βοηθός προπονητή της Ολλανδίας Φράνκ ντε Μπούρ:

"Ήταν απίστευτα όμορφο. Ήταν πραγματικά ένα τέλειο πλάνο! Για να επιτευχθεί ένα τέτοιο γκολ και να πάει μια μπάλα έτσι, ίσως να συμβαίνει μόνο μια φορά στη ζωή σου!"

Ο Βαν Μπρόνχορστ έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ολλανδίας το 1996 και πέρασε τα 100 παιχνίδια στον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Δανίας. Ο τελικός θα είναι το 106ο του παιχνίδι για την εθνική. Ο Ντε Μπούρ είναι στην κορυφή της σχετική λίστας με 112 συμμετοχές.

todekari

Share on Facebook