Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ερευνούν για "κάτι περισσότερο" από εγκληματική ενέργεια στην Αμφιλοχία


Η ΕΥΠ ήδη ασχολείται με το θέμα.

"Ανησυχία στις αρχές για "κτύπημα πέρα από το κοινό ποινικό δίκαιο", πιο απλά μήπως έχουμε κίνηση παραστρατιωτικής ομάδας στο "τυφλό" κτύπημα της Αμφιλοχίας με δραστηριοποίηση πυρήνα του UCC ("Απελευθερωτικού Στρατού της Τσαμουριάς") εκφράζεται από το μακελειό που στοίχισε τον τραυματισμό τριών ατόμων σε εστιατόριο στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων το βράδυ του Σαββάτου.

Το είδος του κτυπήματος (μπήκαν αιφνιδιαστικά και άρχισαν να πολυβολούν το πλήθος), ...

η εμφάνισή τους (μαύρες στολές) και τα κίνητρα που δεν είναι ευκρινή έχουν οδηγήσει τις αρχές να πρχωρούν σε έρευνες πέρα απο το κοινό έγκλημα.

Γύρω στα 200 άτομα –όλοι επιβάτες τριών υπεραστικών λεωφορείων από την Αλβανία- βρίσκονταν μέσα στο εστιατόριο το βράδυ του Σαββάτου, όταν ξαφνικά εισέβαλαν από την πίσω πόρτα του καταστήματος τέσσερις μαυροντυμένοι κουκουλοφόροι και άρχισαν να πυροβολούν κτυπάνε "τυφλά" με αυτόματα ΑΚ-47 Καλάσνικοφ! Από τα πυρά τους τραυματίσθηκε στο λαιμό μια 66χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ένας 28χρονος και ένα παιδί
μόλις 15 χρόνων τραυματίσθηκαν ελαφρά στα πόδια.

Οι ένοπλοι διέφυγαν και από την πίσω πόρτα χωρίς να ζητήσουν χρήματα ή κάτι άλλο και εξαφανίστηκαν μέσα στον πανικό που επικράτησε, τρέχοντας στα σκοτεινά χωράφια γύρω από το κατάστημα που είναι γεμάτα δέντρα! Η ΕΥΠ ήδη ασχολείται με το θέμα."

Τμήμα ειδήσεων http://www.defencenet.gr/



Share on Facebook