Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Έλυσε κατά λάθος το χειρόφρενο του αυτοκινήτου του και αυτό πήρε την κατηφόρα



Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ένας 73χρονος από τη Λευκωσία, όταν προσπάθησε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο του που κινείτο στο κατήφορο, αφού προηγουμένως ο 73χρονος έλυσε κατά λάθος το χειρόφρενο.
Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, στις 15:50 χθες το ...
απόγευμα, γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία αναφέροντας ότι στις πάνω Πλάτρες τραυματίσθηκε ο σύζυγος της 73 ετών από τη Λευκωσία.
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην εξοχική κατοικία του ζεύγους, όπου εντόπισαν τον 73χρονο στο έδαφος.
Από τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος φαίνεται ότι ο 73χρονος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο του έξω από την εξοχική τους κατοικία για να τοποθετήσουν σε αυτό τα προσωπικά τους αντικείμενα, είπε.
Συνεχίζοντας ανέφερε ότι στην προσπάθεια του να ανοίξει από το εσωτερικό του αυτοκινήτου το χώρο αποσκευών έλυσε κατά λάθος το χειρόφρενο και λόγω της κατωφέρειας του δρόμου το όχημα κινήθηκε προς τα πίσω, προσθέτοντας ότι ο 73χρονος προσπάθησε να το ακινητοποιήσει με αποτέλεσμα το όχημα να τον κτυπήσει και να τον τραυματίσει σοβαρά.
Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε ότι 73χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.
Η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.


http://filoksenos.blogspot.com


Share on Facebook