Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

"Τώρα κάνω τον ντετέκτιβ"


"H γυναίκα μου επιτέλους και μετά από πολλές δυσκολίες έφτασε στην 28η εβδομάδα εγκυμοσύνης όπου δυστυχώς την βρήκανε Διαβήτη Κύησης. Κάτι συνηθισμένο σε εγγυμοσύνη και θα πρέπει να προμηθευτούμε το αντίστοιχο μηχάνημα για τις...



μετρήσεις ζαχάρου (4 ανά ημέρα). Και εδώ ξεκινάει το δικό μου τρέξιμο στο ΙΚΑ. Παίρνω στο 184 και κλείνω ραντεβού σε γυναικολόγο σε υποκατάστημα προστασίας μάνας και παιδιού. Ο γυναικολόγος ευγενέστατος, δεν μου έγραψε τη συσκευή και τα χαρτάκια ενώ του έδειξα το χαρτί απο το δ.νοσοκομείο, λέγοντας ότι πρέπει να πάω σε διαβητολόγο. Βρίσκω διαβητολόγο (σπανίζουν στο ΙΚΑ)και ο οποίος ευγενέστατος,μαντέψτε, μου λέει ότι πρέπει να μου τα γράψει ο γυναικολόγος από το κέντρο προστασίας μανας-παιδιού. Τώρα ποιος έχει δίκιο και γιατί εγώ πρέπει να κάνω τον Ντετέκτιβ για να ανακαλύψω πως θα εξυπηρετηθώ, δεν μπορώ να το καταλάβω. Γιατί πρέπει να έχουμε κάμερες και δικηγόρους για να γίνει ακόμα και η πιο απλή δουλεία μας στο ΙΚΑ. Εκτός και αν οι γένες πλέον είναι τόσο σπανίες που οι κύριοι γιατροί έχουν "ξεχά! σει&q uot; τι πρέπει να κάνουν."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ( ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ)

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟ. ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΥΗΣΗΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ. Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 50-70 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 99,99% ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΔΩΡΕΑΝ, ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ...

ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΟΧΙ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΛΛΙΩΣ!!!

ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!

ΥΓ. : ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ 25% ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
------------------------------------------------------------------------------------

"Φιλε, κ εγω που μολις προσφατα αρχισα ν ασχολουμαι με ´δουλειες´ του ΙΚΑ θα σου πω ενα μυστικο που συνηθως τους σπαει λιγο τον ´τσαμπουκά. Αμα βλεπεις οτι σε κανουν μπαλακι βαλε τους ν υπογραψουν σε ενα χαρτι. Αμα πχ ο παθολογος σε στελνει σε διαβιτολογο κ αυτος παλι στον παθολογο, ζητα απο τον εναν τους να σου υπογραψει σε ενα χαρτι οτι ο γιατρος που εχει την αποκλειστικη ευθυνη να συνταγογραφισει το φαρμακο ειναι ο ΤΑΔΕ.. κ ν το υπογραψει.. Αμα δεν σου το υπαγραψει, πες του οτι εχει υποχρεωση να σου το γραψει ο ιδιος εκεινη την στιγμη.. Ελπιζω να βοηθησα λιγο.."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook