Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

"Τι συμβαίνει στον Ιππόδρομο;;;"


"Την τελευταία εβδομάδα γίνονταν εργασίες περίφραξης στον παλαιό Ιππόδρομο (Καλλιθέα). Στην αρχή δεν έδωσα ιδιαίτερη προσοχή, εχθές όμως καθώς περνούσα είδα ότι έχουν τοποθετηθεί τεράστιες καγκελόπορτες που πλέον ασφαλίζουν και...



αποκλείουν την οποιαδήποτε πρόσβαση στον χώρο. Σημειωτέον ότι δεν αναφέρομαι στην παραχωρηθείσα έκταση στο Ίδρυμα Νιάρχου αλλά στον χώρο που αναφέρεται στις ανακοινώσεις ως μητροπολιτικό πάρκο, το οποίο αποτελείται σήμερα από χώρο γηπέδων, αθλοπαιδιών, και λοιπή ελεύθερη έκταση. Κατά τις εργασίες απουσίαζε! κάποιος υπεύθυνος από την πλευρά του δήμου και δεν υπήρχε καμιά επίσημη ανακοίνωση για το έργο, ούτε καν μια αναφορά στο επίσημο δικτυακό τόπο του δήμου Καλλιθέας.

Η εντύπωση που δημιουργείται είναι ότι αντί να δίδεται ο χώρος στους δημότες., περιφράσσεται και απομονώνεται ολοένα και περισσότερο. Και επειδή είναι γνωστό ότι κατά τους θερινούς μήνες γίνονται αυθαιρεσίες και καταπατήσεις, ενημερώστε μας για τις προθέσεις σας και τις ενέργειές σας στην σχετική έκταση.

Δήμαρχε Ασκούνη και λοιπές δημοτικές αιρετές αρχές, οι εκλογές πλησιάζουν… Υπερασπιστείτε τα συμφέροντά μας για να μην σας ξεχάσουμε… "

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook