Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο και αναχωρεί για Αυστρία


Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας.


Αρχικά οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια έτρεξαν και εκτέλεσαν ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες οι οποίες έπαιζαν δίτερμα με περιορισμούς εναλλάξ.

Οι διεθνείς, που επέστρεψαν λίγο αργότερα στις προπονήσεις των «πρασίνων», μαζί με τον Σιμάο, έκαναν ζέσταμα και ακολούθως επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάντζιος και Λεοντίου.

Στο μεταξύ στις 19:00 το απόγευμα αναχωρεί η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Αυστρία όπου και θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του 29 ποδοσφαιριστές για την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Γκοβού, Σισέ, Τζόρβα, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Νίνη, Σεϊταρίδη, Μπιάρσμιρ, Κλέϊτον, Γκάμπριελ, Γκαλίνοβιτς, Καντέ, Λέτο, Ρουκάβινα, Σαριέγκι, Σιμάο, Καρνέζη, Μαρίνο, Μαχλελή, Πετρόπουλο, Ραντοβάνοβιτς, Σταμπολζίεφ, Λαγό, Μαυρία, Φέτση, Δημούτσο και Μελίσση.


http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=139717


Share on Facebook