Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

"Ντροπή συνάδερφε! Ντροπή!"


"Αγαπητέ συνάδερφε είναι ντροπή μετά από δυο χρόνια στην εταιρία όπως ο ίδιος ομολογείς να φτάνεις να την κατηγορείς την εταιρία επειδή καθυστέρησε ( 3 ημέρες) δυο φορές να μας πληρώσει μάλλον αγνοείς που πολλά χρόνια τώρα μας τα έδινε όλα με το παραπάνω. Αυξήσεις...



πολύ μεγαλύτερες από τις προβλεπόμενες, πληρωνόμασταν για ότι οι ίδιοι δηλώναμε με απόλυτη εμπιστοσύνη χωρίς κανένα ουσιαστικό έλεγχο, καλύτερες τιμές στα προϊόντα που αγοράζαμε, δώρα εισιτήρια για ψυχαγωγία (θέατρο, συναυλίες), άδεια όποτε επιθυμούσαμε. Είναι ντροπή και έσχατη προδοσία να φτάνουμε να κατηγορούμε την εταιρία που μέχρι προχθές την λέγαμε οικογένεια μας.
Οι οικογένειες φαίνονται στις δύσκολες στιγμές και την παρούσα στιγμή όλη η Ελλάδα περνάει τις πρωτοφανές δύσκολες συνθήκες και κατ επέκταση όλος ο επιχειρηματικός και εμπορικός κόσμος. Τώρα, ακόμα αν εσύ δεν έχεις ξαναδούλεψει ποτέ πουθενά αλλού δεν σε δικαιολογώ να λες αηδίες γιατί θα έπρεπε να ξέρεις από τους άλλους εργαζόμενους ποσό προνομιούχους μας θεωρούσαν όλα αυτά τα χρόνια.


Ντροπή συνάδερφε! Ντροπή!

Υ.Γ.1 όσο για τις κάμερες ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, προφανώς δεν μπήκαν για να σε παρακολουθούν αλλά για να μας προστατεύουν τώρα όποιος κάνει βλακείες τις φοβάται
Υ. Γ.2 ξέρεις πόσοι συμβασιούχοι δημόσιοι υπάλληλη των δήμων, των ΤΕΙ, ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί είναι απλήρωτοι για περισσότερους από 5 μήνες. Δεν έχεις φίλους; Δεν ρωτάς άλλους εργαζόμενους;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
---------------------------------------------------------------------------
"Να απαντήσει ο κύριος αν οι υπεύθυνοι καταστημάτων έπαιρναν άδειες όταν κρατούσαν επί μήνες μόνοι τους τα καταστήματα στην επαρχία κι αν της πληρώθηκαν όπως επίσης αν έπαιρναν ρεπό κι αν τα πληρώθηκαν ποτέ κι αν πληρώνονταν υπερωρίες. Να μας πει και με ποιο τρόπο αντιμετώπιζε η εταιρεία όσους κατέφευγαν σε επόπτη εργασίας. Για ότι λέω, έχω έγγραφες αποδείξεις και καταγεγραμένη συνομιλία. Του επιστρέφω εγώ την ντροπή πίσω ακέραιη στα μούτρα του εκ μέρους του συναδέλφου που απευθύνεται."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook