Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Για το Σωκράτη


ΕΛΕΟΣ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ?ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ?ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ Ε Λ Ε Ο Σ ΕΝΑΝ ΣΥΖΗΓΟ,ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ?ΓΙΑΤΙ?ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΡΦΑΝΟ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ???ΓΙΑΤΙ???ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ???ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ???ΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ???ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ???ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ???ΟΧΙ!ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ???ΟΧΙΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΡΙΧΤΗΣ Κ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ???ΟΧΙ!!!ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ Ε Λ Ε Ο Σ???????
----------------------

Eμείς φταίμε για τη δολοφονία του Σωκράτη.Ένας έξυπνος λαός δε φέρνει ποτέ τη χώρα του σε τέτοιες καταστάσεις.Εμείς ψηφίσαμε τους δολοφόνους.
-----------------------

...ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΝΤΑ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ,ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΑ...ΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΦΕΡΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΥΑΛΑ ΠΑΜΠΟΝΗΡΑ...ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ,ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ...ΣΩΚΡΑΤΗ
-----------------------------------------------------------

Καλό ταξίδι Σωκράτη.Για την οικογένεια σου είσαι απώλεια αναντικατάστατη και για όλους εμάς η αφορμή για να πέσει η χούντα μου μας δυναστεύει.Οι μάσκες έπεσαν. ΑΘΑΝΑΤΟΣ.
-------------------------------------------------------------

Είναι πραγματικά ντροπή στις μέρες μας, σε μια "Δημοκρατική" Ελλάδα, να δέχεται τέτοιο χτύπημα ο κύκλος της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας.

Ας φροντίσει η αστυνομία να βρει τους υπευθύνους, ξεκινώντας από ποιους έχει ενοχλήσει τελευταία ο αδικοχαμένος Σωκράτης Γκιόλιας και από το ποιοι έχουν τέτοιες δυνατότητες.

Διότι δεν πρόκειται προφανώς για τρομοκρατικό χτύπημα ή για παλιά διαφορά (θα είχε γίνει παλιότερα).

Πρέπει μερικοί να καταλάβουν ότι υπάρχουν σκεπτόμενοι και με γκαγκστερικές τακτικές δεν πετυχαίνουν τίποτα...

Προσωπικά δε γνωρίζω το Σωκράτη Γκιόλια, αλλά η έλλειψη σεβασμού προς μια ανθρώπινη ζωή δεν είναι αποδεκτή.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του.
----------------------------------------------------------Share on Facebook