Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

«Ταύρος» ο Βιερίνια


Τρελάθηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ! Με τις επιδόσεις του Αντρέ Βιεϊρίνια στις εργομετρικές εξετάσεις. Ο μικρός στο δέμας Πορτογάλος αποδείχθηκε «ταύρος»!...



Έσπασε τα κοντέρ και έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να χαμογελούν για την φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά από το διάστημα της καλοκαιρινής αδείας.
Ο Βιεϊρίνια δηλώνει με λόγια (και με πράξεις) πανέτοιμος για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η επιστροφή του στην Τούμπα και η παρουσία χιλιάδων ΠΑΟΚτσήδων στην «πρώτη» τον χαροποίησε και «ο κόσμος μου έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσω σκληρά να πετύχουμε το μεγάλο στόχο».

Σε καλή κατάσταση έδειξε να είναι κι ο Πάμπλο Γκαρσία και συνολικά οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με εξαίρεση τον Αλβες Λίνο που έχει ένα μυϊκό πρόβλημα που ακόμη δεν του επιτρέπει να ανεβάσει στροφές.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε εκτός από τις εργομετρικές εξετάσεις και προπόνηση, το απόγευμα στην Τούμπα παρουσία του Μάριο Μπερέτα, για τους μικρούς της ομάδας συν τους «δανεικούς» Μπαλάφα, Αθανασιάδη, Αμπουμπακάρι. Από αύριο και μέχρι την αναχώρηση της αποστολής (7 Ιουλίου) για τη Γερμανία θα υπάρχουν διπλές προπονήσεις.

Σε άνοδο τα διαρκείας, συν μια μέρα οι ανανεώσεις Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε παράταση κατά μια ημέρα στις ανανεώσεις των περσινών κατόχων διαρκείας και έτσι η 1η περίοδος των ανανεώσεων θα ολοκληρωθεί το Σάββατο και όχι αύριο Παρασκευή.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των τελευταίων ημερών, η διαδικασία ανανέωσης των θέσεων των περσινών κατόχων εισιτηρίου διαρκείας, παίρνει παράταση και για το Σάββατο 3 Ιουλίου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Νασούτι και Φερνάντεζ

Ούτε καν μπήκαν οι παράγοντες του Δικεφάλου στη διαδικασία να διαψεύσουν τις φήμες περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Αρη, Κριστιάν Νασούτι.

Όσο για τα περί αμοιβής με 17,5% της ομάδας της Θεσσαλονίκης από την Μπόχουμ σε περίπτωση πώλησης του Ντάνι Φερνάντεζ στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να διευκρινιστεί, ότι ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει το συγκεκριμένο ποσό, μόνο για το ποσό άνω του 1,1 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η γερμανική ομαδα για να τον αποκτήσει πριν από δύο χρόνια.

theplayer.gr


Share on Facebook