Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

"Πού πάνε τα λεφτά μας στο Δήμο Πειραιά;"



"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ .Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ;ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ...


ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ( 3.000.000 EYRO );ΑΝ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΤΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΑΤΩΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 9.000.000 EYRO ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ 700-800 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟΣΟ;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------
Ως απάντηση στην ανάρτηση πρεπει να αναφερθεί οτι τα 3 εκατομμυρια που λέει ο αναγνώστης δεν αφορούν μία πλατεία αλλα ενα σύνολο κοινόχρηστων χώρων στον δήμο πειραιά που περιλαμβάνει απο οσο γνωρίζω 6 πλατείες και ισως και άλλα εργα ανάπλασης. οπότε καλό θα ήταν ο αναγνώστης να ειχε τραβήξει μια καλύτερη φωτογραφία της πινακίδας αναθεσης του έργου γιατι ενας κακόπιστος μπορει να θεωρήσει οτι η αναρτησή του ειναι επι του πονηρού. Απο κει και πέρα το κατα πόσο ηταν αναγκαία η ανάπλαση ή υπερκοστολογημένη μπορει να απευθηνθεί στους αρμόδιους φορείς. Αλλα μην αφήνουμε εντυπώσεις οτι μία μονο πλατεία 800 τετραγωνικων στοίχησε 3 εκατομμυρια γιατι ειναι αναληθές.

-----------------------------------------------------------------------------------

"Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ,ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (ΑΦΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ Η ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 6 ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ.ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook