Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

"Μεγαλοστελέχη ασφαλιστικών (;) σε σκάνδαλο βιομηχανικής κατασκοπείας."


"Και μεγαλοστελέχη ασφαλιστικών εταιριών φέρεται να εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών στα μέσα ενημέρωσης , σε υπόθεση που συγκλονίζει την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών μετά από εισαγγελική παρέμβαση και την άσκηση ποινικών διώξεων και για κατασκοπεία σε βάρος πρώην στελέχους της υπηρεσίας.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο κατηγορούμενος ,πρώην στέλεχος της υπηρεσίας, φέρεται να είχε συστήσει εταιρία στην οποία εκτός από κέντρο εκπαίδευσης μυστικών πρακτόρων αναλάμβανε και άλλες...

υπηρεσίες ή δραστηριότητες μεταξύ των οποίων οι υποκλοπές και η βιομηχανική κατασκοπεία.
Οι πληροφορίες των ρεπορτάζ αναφέρουν ότι στα άτομα που είχαν πλησιάσει για την παροχή αυτών των υπηρεσιών ήταν εφοπλιστές και μεγαλοστελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, με σκοπό να κάνουν παράνομες υποκλοπές για λογαριασμό τους, με τη χρήση μιας ειδικής συσκευής συνακροάσεων που διέθεταν οι μυστικές υπηρεσίες.
Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι με κάποια από τα «χοντρά» πορτοφόλια της αγοράς είχαν συναντηθεί και μάλιστα είχαν δώσει τα χέρια για τις «big business». Το θέμα που τίθεται είναι εάν οι υποκλοπές πραγματοποιήθηκαν, για λογαριασμό ποιων, με «θύματα» ποιους και εάν οι λόγοι ήταν μόνο ζήτημα βιομηχανικής κατασκοπείας ή επεκτάθηκαν και σε πρακτικές επιχειρηματικής αντεκδίκησης.
http://www.asfalisinet.gr/"

Share on Facebook