Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

"Καταγγελία για Carrefour"


"Θα ήθελα να καταγγείλω κάτι που με εκνέυρισε ιδιαίτερα και συμβαίνει στα Careffour στο εμπορικό κέντρο CIty Gate στη Θεσσαλονίκη. Επισκέφτηκα σήμερα με την συζυγό μου το κατάστημα , αφού πρίν λίγο πέρασα απο τα Sprider...



stores κι αγόρασα ένα δώρο για μια φίλη μας. Μπαίνοντας στο κατάστημα και περνώντας απο τα συστήματα που ελέγχουν αν έχεις πάρει κάτι χωρίς να πληρώσεις, μας φωνάζει μία κυρία απο το γκισέ υποδοχής επιμένοντας να αφήσουμε την σακουλίτσα που κρατούσαμε ! στο γκισέ και να την παραλάβουμε φεύγοντας. Σε ερώτησή μου για ποιό λόγο , ανέφερε οτι δεν επιτρέπεται να κρατάμε προϊόντα η σακούλες που δεν είναι του καταστήματος. Φέυγοντας περιμέναμε μια ουρά 15 ατόμων για να παραλάβουμε την σακουλίτσα μας αφού μία κοπέλα εξυπηρετούσε όσους άφησαν αντίστοιχα τα πραγματά τους ή άλλους που είχαν άλλα θέματα.

Το πρόβλημά μου είναι το εξής και προσωπικά δεν το έχω συναντήσει σε κανένα άλλο κατάστημα. Πηγαίνοντας σαν πελάτης για να αφήσω χρήματα σε αυτήν την επιχείρηση με αντιμετωπίζει ως εν δυνάμει κλέφτη ; Τι πρόβλημα έχουν αν εγώ κρατάω μιά σακούλα απο το Sprider, ή το Marks and Spencer η απο οποιοδήποτε κατάστημα. Επίσης , απο την στιγμή που με υποχρεώνουν να τα αφήσω , γιατί με καθυστερούν κατά την έξοδό μου. Προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναπατήσω στο συγκεκρίμενο super market γιατί δε με σέβεται σαν πελάτη και δέυτερον δεν έχει σοβαρά επιχειρήματα για το παρÎ! �λογο αυτό ζήτημα. Δεν το έχω συναντήσει σε άλλο κατάστημα της ίδιας φίρμας , οπότε δεν πρόκειται ούτε για δυσφήμιση ούτε για σαμποτάζ."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------
"Παρακαλώ να δωθεί η παρακάτω απάντηση στον φίλο αναγνώστη:
Σε όλα τα supermarket που πας αν προσέξεις, φίρμες και μη, έχουν ταμπέλα που λέει και καλά "Παρακαλούμε αφήστε τις τσάντες σας εδώ" κλπ κλπ, δεν γίνεται μόνο στα Carrefour.
Άλλο που σε μερικά μαγαζιά δεν το εφαρμόζουν. Ο λόγος είναι ο εξής και είναι απόλυτα φυσιολογικός: Σε περίπτωση που σε κάποιο κατάστημα "αρπάξει" κάτι κάποιος και το ρίξει στην τσάντα που κουβαλάει μαζί του τότε μπορεί το μηχάνημα να μην εντοπίσει την κλοπή καθώς υπάρχουν καθημερινά υλικά που δεν επιτρέπουν τον έλεγχο πχ ένα μεταλλικό αντικείμενο πάνω στο code bar αλλά και άντε μετά να αποδείξει το μαγαζί πως το προϊόν το έκλεψε ο τύπος και δεν το είχε μαζί του εξαρχής. Ο δεύτερος λόγος εφαρμόζεται συχνά με καταστήματα με ρούχα κλπ...

Δεν σε αντιμετωπίζουν ως εν δυνάμει κλέφτη απλά φυλάνε τα ρούχα τους για να μην έχουν τα μισά. Εμένα μου έχουν ζητήσει μέχρι και μια μπλε τσάντα χωρίς καν να είναι κάποιας εταιρείας, απλά πλαστική σακούλα.
Μην τα παρερμηνευέτε όλα. Φυσικά και δεν υποστηρίζω την εταιρεία απλά το υπογραμμίζω."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------------------------------------------------------

"για την αναγνωστρια που ανεφερε το "γνωστο" προβλημα με την ασφαλεια των Carrefourνα πω απλα οτι αυτο οχι μονο ειναι παρανομο αλλα και ποινικως καλασιμο οπως μπορει να σας βεβαιωση και δικηγορος. Εμενα μονο και μονο επειδη ο securitas ειχε την υποψια οτι μπορω να κλεψω κατι με εκανε ρεzιλι μπροστα σε εκατονταδες ατομα. Η μηνυση ομως που τους εχω κανει ελπιzω να τους διορθωση. Μεχρι τοτε μην δινετε τα λεφτα σας σε αυτους."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------------------------------------------------------

"ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, ΣΤΑ CARREFOUR, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Las Glorias ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ SECURITY ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΟΥ (ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΣΑΚΟΥΛΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ SUPER ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ. ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΟΥ, ΤΙΝ ΣΚΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ 1€ Η 0,50€ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙΣ, ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΑΚΙ Κ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.
SALUDOS,"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook