Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

"Καταγγελία για την e-shop.gr"


"Απο φιλαράκι που εργάζεται στο εν λόγω μπακάλικο, έμαθα πως είναι ο τέταρτος μήνας που η (ο θεός ας την κάνει) εταιρία τους καθυστερεί τις πληρωμές τους. Είναι ντροπή και αίσχος για μια εταιρία η οποία θέλει να αυτοαποκαλείται το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, να δείχνει τριτοκοσμικές συμπεριφορές. Δεν λέω, οικονομική κρίση και τα λοιπά που προσπαθούν να μας πείσουν με τόσο πίεση τα κανάλια, αλλά δεν είναι τραγικό να...

συμβαίνει κάτι τέτοιο, και ειδικά χωρίς να ενημερώνουν πρώτα τους υπαλλήλους για μια καθυστέρηση στην μισθοδοσία τους; Τα παιδιά δυστυχώς φοβούνται να κινηθούν νομικά, αφού οι εταιρίες εκμεταλλεύονται την όλο και αυξανόμενη ανεργία για να τους φοβερίζουν, και στις περισσότερες περιπτώσεις να τους αναγκάζουν να παραιτηθούν για να μη δώσουν και αποζημίωση. Και μετά είχες τους λεωφοριατζηδες, κάτι κωλοβολεμενους δημόσιους υπαλληλίσκους που έκαναν απεγία την 1η Ιουλίου επειδή δεν είχαν μπεί το πρωϊ τα χρήματά τους! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ, για ακόμα μια φορά! Η συγκεκριμένη εταιρία πάντως είναι άκρως αντιεπαγγελματικη σε όλους τους τομείς της. Απο το πως αντιμετωπίζουν τους πελάτες αν χρειαστούν επιστροφή, ή ακόμα χειρότερα αν τύχει και μπλέξουν με το After Sales τους (εδω γελάνε). Η τακτική που υπήρχε χρόνια στην Ελλάδα, μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, είναι η πάγια τακτική της εταιρίας, κάτι που με είχε ήδη απομακρύνει απο πελάτη τους. Ειδικά πλέον τώρα που έμαθα για την συμπεριφορά προς τους υπαλλήλους τους, έχω ακόμα εναν λόγο να μην ξαναψωνίσω απο αυτούς! Αυτό λοιπόν είναι το e-shop! Η μεγαλύτερη εταιρία ηλεκτρονικού εμπορίου του σύγχρονου Ελλαδιστάν, η οποία μάλιστα έχει βραβευθεί και απο το κράτος μας..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------
"Διαβάζοντας τυχαία απόψε το άρθρο, θεώρησα υποχρέωση μου, να ενημερώσω όσους δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στο εν λόγω "μπακάλικο" όπως πολύ σωστά χαρακτήρισε ο προηγούμενος αναγνώστης την συγκεκριμένη επιχείρηση.
Πράγματι, οι μισθοί εδώ και πολυυ καιρό δεν καταβάλλονται την προβλεπόμενη ημερομηνία, έρχονται με καθυστέρησή ημερών, χωρίς να καταβάλεται ο νόμιμος τόκος! αλίμονο!
Το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα, δεν δείχνει να σέβεται τους υπαλλήλους του. Μεγάλο μέρος των οποίον, είναι αλλοδαποί, επιδοτούμενοι από τον ΟΑΕΔ.
Απειλές οτι θα αναγκαστούν σε απολύσεις, τρομοκρατία και εκφοβισμός σε μια περίοδο πολύ δύσκολή οικονομικά για όλους.
Αυτή είναι η πολίτικη της e-shop.gr σε συνδυασμό με άθλιες συνθήκες εργασίας. (εξευτελιστική χρήση των καμερων παρακολούθησής, ανύπαρκτη υγιεινή και μέριμνα κ.ά)"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook