Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

"Eρωτηση για τις παραλιες"


"Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Απο ποτε οι παραλιες που στην ουσια ειναι ελληνικη γη, γινονται αντικειμενο προς πωληση? Γιατι να μην μπορω να παω στην συγκεκριμενη παραλια να κανω μπανιο ΔΩΡΕΑΝ? Την αγορασαν απο καπου αυτη την παραλια? Και αν ναι γιατι δεν πηρα και εγω ενα... μεριδιο σαν Ελληνας πολιτης που μου ανηκει και μενα ενας εστω κοκκος της παραλιας αυτης? Για τις ξαπλωστρες εχω ηδη αναφερθει. Εαν θες καθεσαι, εαν οχι κατσε απο διπλα τους.

Ερωτηση προς ολους τους Ελληνες. Γιατι ειστε πυθηνιοι? Γιατι δεν αντιδρατε οταν πρεπει να αντιδρασετε και μετα τρεχετε να στειλετε στο τροκτικο οτι ΕΠΡΕΠΕ να κανετε αλλα ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ? Σας δινουν λαθος αποδειξεις? Ξεφτιλιστε τον επιτοπου! Και μετα βγαλτε τον και στο τροκτικο. Αλλα πρωτα καντε κατι!. Και μην ακουσω δικαιολογιες τυπου οτι '' θα ριξω το επιπεδο μου αμα τσακωθω ή κανω σκηνη κτλ.''

Εαν ειναι ετσι φιλε μου θα σου πω κατι και μην με παρεξηγεισεις. Το επιπεδο σου ειναι πολυυυυ χαμηλο οσο του ζωου. Γιατι θα εισαι ζωο αμα καθεσαι και πληρωνεις τους κερ@@@@δες και δεν κανεις τιποτα...

Αλλα οι περισσοτεροι ειναι επαναστατες του αν, '' αν ειχα ορεξη θα του εβγαζα τα ματια, αν το ενα αν το αλλο.'' Και μην ξεχναμε τους επαναστατες του καναπε. Φραπε, τσιγαρο και επαναστατουμε!

Αγαπητο τροκτικο ελπιζω προς δημοσιευση αυτου. Εαν οχι σε παρακαλω απαντησε μου στα πρωταρχικα ερωτηματα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


----------


Αγαπητέ φίλε,συμφωνώ απολυτα μαζί σου οσον αφορά το οτι πρέπει να μιλάμε εκεινη τη στιγμή!Πρέπει να τους τη λέμε για τις τρομερά υψηλές τιμές και για τις παράλογες χρεώσεις αλλά πάντα εκεί που μας παίρνει και εκεί που πρέπει!Τι εννοω..Άντε και πήγες σε νυχτερινό μαγαζί και είπες κάτι ή στη παραλία και δε θες να πληρώσεις είσοδο και πηδάς τα κάγκελα..αμέσως έρχονται 2-3 μπράβοι φουσκωτοί και σε πετάνει με τις κλωτσιές!Θα φωνάξεις την αστυνομία?Δε θα γίνει τίποτα,οι φουσκωτοί είναι άφαντοι,το μαγαζί δε ξέρει τίποτα!Ακόμα και πιο πολύ να το τρÎ! �βήξεις είναι όλοι μιλημένοι μεταξύ τους!Σιγά μην ήρθε ένας μια μέρα και έκλεισε τη παραλία.Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ,Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ,Ο ΠΛΗΡΩΜΈΝΟΣ,Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ φταίει και πρέπει να τα ακούσει!!!!Ο μαγαζάτορας θα σε κάνει τουλούμι στο ξύλο και δίκιο δε θα βρείς!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook