Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Κώστας Καπετανίδης:«Ο Ψινάκης παρακαλούσε να μπει στην επιτροπή του Greek Idol»

Καιρό την περιμέναμε αυτή την επίθεση από τον...κλώνο Ψινάκη


Λίγο μετά το τέλος του “Greek Idol” ο Κώστας Καπετανίδης μίλησε στο «Θέμα People» για την κόντρα του με την Ρούλα Κορομηλά, για τη νικήτρια του show, παραδέχθηκε πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση καθαρά για τα χρήματα, την δόξα και για να....



καλύψει την ματαιοδοξία του. Ακόμα αναφέρθηκε στην συνεργασία που τελικά δεν έγινε ποτέ με την Άννα Βίσση αλλά και για την επιθυμία του Ηλία Ψινάκη να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol».



Για την νικήτρια του «Greek Idol»: «Από την αρχή είχα στο μυαλό μου τρεις κοπέλες ως επικρατέστερες για τον τίτλο: τη Βαλάντω, τη Νικόλ και την Αντιγόνη. Μετά την αποχώρηση της Αντιγόνης είχα μείνει ανάμεσα στα δύο κορίτσια, που και οι δύο ήταν πολύ ταλαντούχες και θα κάνουν πράγματα στον χώρο»



Για το «Greek Idol»: «Δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα μπροστά από τις κάμερες, το άφησα όμως γιατί η σκηνοθεσία ήταν μεγαλύτερη πρόκληση για μένα. Όσον αφορά το «Greek Idol», ξαφνιάστηκα όταν μου έγινε η πρόταση και μου πήρε μέρες να πω το «ναι». Είχα κάποιους ενδοιασμούς, η πρόταση όμως ήταν δελεαστική και η παραγωγή είχε όλα τα standards που ήθελα. (..) Η εμπειρία ήταν συναρπαστική και την απόλαυσα όσο μπορούσα»

yupi.gr
Share on Facebook