Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

"H δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια ειναι έργο της ΠΤΕ"


H ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ
Όπως επεσήμανα σε σχόλιο στο τρωκτικό ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΡΤΉΘΗ ΑΚΟΜΑ, " σύντομα θα αναλάβει την ευθύνη κάποια "τρομοκρατική" οργάνωση..."

Όμως θυμίζω τί γράφω σε μια σχετικά πρόσφατη ανάρτησή μου για...
την τρομοκρατία με τίτλο

"ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

http://oimos-athina.blogspot.com/2010/07/blog-post_04.html

Το δέντρο το γνωρίζουμε από τους καρπούς. Και στην προκειμένη περίπτωση, αν θέλουμε να δούμε την πραγματική ταυτότητα της τρομοκρατίας θα πρέπει να την αναζητήσουμε στα θύματά της!

Και για να ερευνήσουμε το φαινόμενο "τρομοκρατία" στην Ελλάδα, καταλληλότερη είναι η πιό παλιά και γνωστή εδώ και 35 χρόνια οργάνωση, η "17 Νοέμβρη".

Πιό πολύ κι απ΄το περίστροφο (που εύκολα αλλάζει χέρια) η ταυτότητα της περίφημης 17Ν φαίνεται από τα θύματα της.

Και ειναι σαφές και στόν πλέον αδαή, ότι εκτός από το περίστροφο άλλαξε χέρια και η οργάνωση. Διότι τα θύματα της πρώτης περιόδου, δεν έχουν καμμία σχέση με εκείνα μετά την "μετεξέλιξη" της οργάνωσης.

Τί σχέση μπορεί να έχουν ο ΄Γουέλς και ο Μάιλς, οι σταθμάρχες της CIA, με τον Παύλο Μπακογιάννη, τον μάρτυρα της εθνικής συμφιλίωσης και τον Γιάννη Παλαιοκρασά με δύο αποτυχημένες απόπειρες (γιατί άραγε τόση μανία να σκοτώσουν έναν αναμφίβολα, αν μη τι άλλο, έντιμο πολιτικό;)

Άρα αυτοί που θα ήθελαν νεκρό τον Σ.Γκιόλια δεν είναι οι αντεξουσιαστές, αλλά οι εξουσιαστές που βλέπουν τα blogs να τους κάνουν ζημιά και ψάχουν τρόπους να τα φιμώσουν!!!

Αιωνία σου η μνήμη Σωκράτη

Λευτεριάς παρακαταθήκη το αίμα σου
Λευτεριάς της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook