Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Τ.Κρούζ και Κ.Ντίαζ ξανά μαζί στο "Knight and Day"


Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική επανασύνδεση της γλυκιάς Κάμερον Ντίαζ και του γοητευτικού Τομ Κρουζ έρχεται με την νέα ταινία "Επικίνδυνες παρέες".

Πρόκειται για μία ρομαντική περιπέτεια, η οποία συνδυάζει τόσο την δράση όσο και την αισθηματική ιστορία του Ρόι και της Τζούν και φέρει την υπογραφή του επιτυχημένου σκηνοθέτη ...
Τζέιμς Μάνγκολντ (3:10 to Yuma, Walk the Line). Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες σήμερα και ήδη έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές από αρκετούς "κριτικούς" κινηματογράφου που την χαρακτηρίζουν ως μία ενδιαφέρουσα και εγγυημένη πρόταση για ένα καλοκαιρινό βράδυ με δύο έμπειρους, ταλαντούχους, sexy και πάντα "φρέσκους" ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Οι δύο αγαπημένοι και επιτυχημένοι πρωταγωνιστές έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στο "Vanilla Sky" πριν από 10 χρόνια. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στις "Επικίνδυνες παρέες" και ο Τομ αλλά και η Κάμερον πραγματοποιούν οι ίδιοι τις λεγόμενες "επικίνδυνες" σκηνές, γνωστές και ως stunts (κάτι βέβαια που όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο 48χρονος πρωταγωνιστής προτιμάει να κάνει σε όλες του τις ταινίες)



Σχετικά με το στόρυ της ταινίας τώρα:

Προσπαθώντας να προλάβει το γάμο της αδελφής της, η Τζουν θα πέσει πάνω στον γοητευτικό Ρόι στο αεροδρόμιο της Γουίτσιτα. Εκείνος όμως αποδεικνύεται ότι είναι ένας παραστρατημένος πράκτορας της CIA που τη χρησιμοποιεί για να διαφυλάξει μια επαναστατική ανακάλυψη από τους διώκτες του.

http://tvnea.blogspot.com/




Share on Facebook