Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

"Καταγγελία για το LA COSTA ΣΤΟ ΖΟΥΜΠΕΡΙ."


"Δεν είναι καμιά πρωτότυπη καταγγελία αντιθέτως… είναι μια από τα ίδια.

Και είναι μια από τα ίδια γιατί ο κόσμος ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ και πληρώνει ξενοδοχείο. Πήγα εχτές με τη γυναίκα μου να κάνουμε ένα μπανάκι, παντού χαμός! Οπότε καταλήξαμε αναγκαστικά στο...
ζούμπερι και στη καφετέρια la costa όπου έχει πιάσει ΌΛΗ την παραλία!!!! Βρήκαμε 2 ξαπλώστρες μετά βίας αφού πραγματικά γινόταν το ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ!!! Και καθήσαμε. Ήρθε το παλικάρι που ήταν υπεύθυνο για την είσπραξη και μας λέει 4 € η μία!!!!! Όκ. Μέχρι εδώ καλά. Πληρώνω και μου δίνει 2 χαρτάκια ροζ (επισυνάπτω φωτό) και πάει να φύγει. Τον φωνάζω και του λέω «συγνώμη αυτά είναι απόδειξη ;» και αμέσως μου κόβει αποδειξούλα από ένα φορητό μηχανάκι που είχε μαζί. Παρακολουθώ τι θα κάνει με τους επόμενους που πήγε να εισπράξει να δω μήπως απλά σε εμένα ξέχασε να δώσει από μόνος του – ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ – απόδειξη αλλά τελικά το σύστημα ήταν κλασικό ως εξής : έκοβε το χαρτάκι το ροζ που ήταν αριθμημένο και φυσικά είναι μόνο για εσωτερικό έλεγχο μεταξύ ιδιοκτήτη και υπαλλήλου (για το ταμείο τους) και αν δεν του ζητούσε απόδειξη κάποιος απλά δεν έκοβε!!! Και το χειρότερο είναι ότι όσους παρακολούθησα εγώ μετά – κανένας δεν ζήταγε !!- ΜΟΝΟ εγώ ο «γύφτος» αισθάνθηκα την ανάγκη να ζητήσω απόδειξη…….εσείς οι υπόλοιποι τόσο υπεράνω είσαστε; Και δεν μιλάμε για το αν θα βάλει κανείς τις αποδείξεις αυτές στη φορολογική του δήλωση… αλλά για το πώς θα αναγκάσουμε τα λαμόγια που φοροδιαφεύγουν – ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ - να πληρώνουν όσα τους αναλογούν.
Το κράτος με τον έναν η με τον άλλο τρόπο πρέπει να εισπράξει για να συνεχίσει την όποια λειτουργία του…. Αν δεν πληρώνουν λοιπόν κάποιοι λογικό δεν είναι να ψάχνει το κράτος από πού θα τα πάρει; Έτσι αυτό έχει σαν συνέπεια τις έκτακτες αφαιμάξεις όσων έχουν ήδη καταβάλει αυτά που τους αναλογούν.
2 μπουκαλάκια νερό ΜΙΚΡΟ και ένα φρενουτσίνο 7,50 €!!!!!!! Και όταν και για αυτά ο γύφτος ζήτησα απόδειξη η σερβιτόρα με κοίταγε σαν εξωγήινο….. και έπρεπε να της το πω 3 φορές σε διάρκεια 2 ωρών που έκατσα εκεί για να τη φέρει τελικά.
Αλλά αυτοί ήμαστε και έχουμε ΟΤΙ μας ΑΞΙΖΕΙ!!!! Μην παραπονιέστε λοιπόν για τίποτα. Έχουμε τη παιδία την υγεία και τη πολιτική που μας αξίζει γιατί αυτοί είμαστε!!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ





Share on Facebook