Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

"Ντροπή στο MAD TV!"


"Εδώ και τόσα χρόνια έχει μία τακτική απαράδεκτη! Κάθε χρόνο τέτοια εποχή βγάζει trailer που αναζητά νέους παρουσιαστές και εδώ και τέσσερα τουλάχιστον χρόνια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ...




ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ. Βλέπουμε κλασικούς παλιούς σε 3-4 εκπομπές. Δηλαδή εδώ και τοοοοοσα χρόνια είναι όλοι άχρηστοι που έχουν περάσει από τα castings;

ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ! "

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------------------------------------------------------

"ΣΥΝΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΕΚΕΙ....ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΟ..."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
------------------------------------------------------------------------------------

"Σχετικα με τον φιλο που εστειλε κατι για το MAD TV. Εργαζομαι στο εν λογω καναλι και εχω να πω το εξης, αυτη την στιγμη υπαρχουν 2 νεοι παρουσιαστες ενας απο τον διαγωνισμο νεων παρουσιαστων και ενας που κληρωθηκε απο διαγονισμο χορηγου. Ας μη λεμε ασυναρτισιες χωρις να γνωριζουμε. Επειδη δεν ησουν τυχερος-η η το ατομο που εψαχνε το καναλι δεν σημαινει οτι κοροιδευει κοσμο. Υπαρχει μια ταση ισοπεδωσης προς ολους και για ολα μηπως να γινουμε λιγο πιο σκεπτομενοι ?"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------------------------------------------------------

"ΕΣΥ ΝΕΑΡΕ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ?? ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ Η ΜΟΝΟΛΕΠΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ???
ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΗΛΑΔΗ...ΚΑΙ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΣ?
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ??ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΥΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ??
ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ..!!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Δεν έχω λάβει ποτέ μέρος στο διαγωνισμό αλλά δεν έχω δει και κανέναν νέο.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ μόνο για τις auditions του καλοκαιριού! Θα σε παρακαλούσα να μου πεις τα τελευταία 4 χρόνια ποιους παρουσιαστές πήρατε από τα καλοκαιρινά castings! "

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να πω ονοματα εδω. Αλλα εσυ τι περιμενεις μολις προσληφθουν οι κανουργιοι να πεταξουν τους παλιους στον δρομο ??? Ποιος σου ειπε οτι οσοι παρουσιασουν
δεν εχουν υποβαθρο ?? Εφοσον τα ξερεις απο μεσα δεν θα επρεπε να τα λες αυτα φιλε μου. "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------

"ΤΑ ΛΕΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΙΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΝΕΙΡΑ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΤΙ...ΜΗΝ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE TOY MAD ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ...ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΚΟΣΜΟ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook