Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

"Χαχαχαχα.... Είδατε ειδήσεις στο Mega?"


"Πολύ γέλιο ρε παιδιά!Προσπαθούσε ο παρουσιαστής να κάνει την Κανέλη να πει πως για τα χάλια στα ταμεία φταίνει πρωτίστως οι κυβερνήσεις αλλά και όλα τα κόμματα καθώς και τα συνδικάτα...


Και αφού του είπε η Κανέλη πως είναι φτιαχτή η ερώτηση και πως τα λεφτά από τα ταμεία χάθηκαν επειδή έπαιξε στο χρηματηστίριο το 2002(3?) το πασόκ ένα ποσοστό γύρω στο 11%-13% και τα έχασε, ήρθε μετά η ΝΔ και έπαιξε το 26%. Οπότε δεν φταίνε τα υπόλοιπα κόμματα και τα συνδικάτα αλλά αυτοί που σύμφωνα με τα λεγόμενά της ήθελαν να τα φάνε.
Οπότε μετά... γυρίζει ο παρουσιαστής στο Πρωτόπαππα και του λέει ο Πρωτόπαππας: "Σίγουρα φταίνε κυρίως οι κυβερνόντες αλλά αυτά είναι στο παρελθόν. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και μπρος."
Και του κάνει ο παρουσιαστής: "Χαίρομαι που το αναγνωρίζετε."
....
Αν βλέπατε να μούτρα τους ρε παιδιά! Χαχαχαχα... σαν να προσπαθούσαν να παντρέψουν την π.....α του χωριού!
Και βρέθηκε ένας που την κάλυψε και είπε "Εε... εντάξει.. Έχει κάνει την ατασθαλίες της, ήταν λίγο ζωηρούλα. Τί να κάνουμε; Αλλά αυτά είναι παρελθόν!"
Χαχαχαχα... Μα την Παναγία.. Σαν να έβλεπα τις μεσόκοπες προξενήτρες στο χωριό της μάνας μου ήταν.... Χαχαχαχα... Να 'ν' καλά τα παιδιά.... :-))"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook