Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Το παρασκήνιο της μεταγραφής της στο Mega


Η Ευγενία έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για το τηλεπαιχνίδι του Mega Master Chef στη Θεσσαλονίκη, όσοι βρίσκονται κοντά της λένε πως είναι πολύ χαρούμενη, έχει γνωριστεί με κάποιους από τους παίκτες του παιχνιδιού ενώ στα διαλείμματα των γυρισμάτων συζητάει με τους τρεις βραβευμένους σεφ που αποτελούν....



την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού (τον Λευτέρη Λαζάρου, τον Γιάννη Λουκάκο και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο) για λεπτομέρειες που αφορούν τη μαγειρική και που η ίδια δεν γνώριζε μέχρι πρόσφατα.




Η Ευγενία αισθάνθηκε δικαιωμένη για την επιλογή της να ενταχθεί στο Mega, τη μεγάλη έκπληξη για πολλούς, αφού κανείς μέχρι το Μάιο, όταν δημοσιεύτηκε η πληροφορία για πρώτη φορά σε blogs, δεν γνώριζε ότι η Ευγενία δεν θα συνεργαστεί την καινούργια σεζόν με τον ΑΝΤ1, παρόλο που η ίδια είχε ενημερώσει τα στελέχη του ΑΝΤ1 ότι συζητούσε ήδη με το Mega. Τελικά, η ανακοίνωση ότι εκείνη θα ενταχθεί στο Mega έγινε από την Τατιάνα Στεφανίδου, στις 4 Ιουνίου, στον Όμορφο Κόσμο το Πρωί που εκείνη τη μέρα παρουσίαζε ο Ηλίας Ψινάκης. Η Ευγενία δεν γνώριζε το παραμικρό και ξαφνιάστηκε. Παρ’ όλα αυτά, στελέχη του ΑΝΤ1 δήλωναν λίγο μετά πως «ο ΑΝΤ1 ό,τι θέλει το έχει» και πως «δεν προτείναμε εμείς κάποιο project στην Ευγενία, αφού, προς το παρόν, δεν υπήρχε κάτι για εκείνην».



Παρόλο που οι περισσότεροι είναι βέβαιοι ότι η Ευγενία θα μας απασχολεί πολύ όχι μόνο για την επόμενη χρονιά αλλά για πολλές τηλεοπτικές χρονιές ακόμη, εκείνη παραμένει πιστή σε αυτά που έλεγε όταν ξεκινούσε να ασχολείται με τα τηλεοπτικά: «Προσωπικά, δεν με φαντάζομαι για πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Στην πραγματικότητα, δεν με φαντάζομαι καθόλου. Θα συνεχίσω σ’ αυτήν όσο έχω ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω. Εγώ είμαι μουσικός».

yupi.gr
Share on Facebook